Bu senenin başı. Liseye yeni başladım. Yani asıl okul anılarım yeni yeni başlıyor. Şunu söyleyebilirim 9.sınıfı dibine kadar yaşadık. Korona olmasaydı kim bilir daha neler olacaktı.
Bende tam olmasa da yaşadım yani
Bu senenin başı. Liseye yeni başladım. Yani asıl okul anılarım yeni yeni başlıyor. Şunu söyleyebilirim 9.sınıfı dibine kadar yaşadık. Korona olmasaydı kim bilir daha neler olacaktı.
Yemek yerken olmadı buİlkokul 1. sınıfta Barbaros diye bir arkadaş sınıfa sıçmıştı, kulakları çınlasın.
Bizim arka dörtlü siyaset yapıp dururdu. Dördü aynı fikirde olunca bir de çok doğru tarafsız konuşurlardı ben de dinlerdim mizah yapar dururduk. Bir arkadaşta sürekli piyangodan çıkar gibi gelirdi ortamı gerip dururdu. Sonu malum küfürler havada uçuşuyordu ve benim bağırmayın demem bir işe yaramazdı. TBMM'ye çevirirlerdi sınıfı kısacası. En son bunlar gene aynısını yaparken nöbetçi öğretmen sınıfa girmişti. O zamandan sonra aynı hareketi yapmadılar, ben de kahkaha attım.Hocanın sınıfta olduğunu bilmiyordum ve küfür ettim. Sonrasında arkadaşlarımın dik dik bakmasının eşliğinde hocanın "Aferin oğlum." dediğini duymuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.