Okul anılarınız

8.sınıfta akıllı tahtadan küfürlü video açtığım için disiplinlik olmuştum.
İpucu:
+Cevap nedir? (Ödül 500€)
-Baş soğan.
Tam o esnada sınıfa giren fen hocasının belirttiğim sesle irkilmesi ve bakışı bir olmuştu.

6. sınıfta bizim sosyal hocasının bilgisayarında GTA 5 vardı (crack tabii ki) her neyse hoca akıllı tahtaya PC'yi bağlayıp dersi slaytlar üzerinden anlatıyordu tenefüste hoca gidiyor bilgisayarı bize salıyor oyun oynayın diye (10 dk tenefüste ne oynayacaksak, zaten 10 kişi sıra oluyordu) GTA girdi arkadaşlarım sonra klüpte özel odaya girip görüntüyü tahtaya aktarıp tüm sınıfa canlı yayın yapmıştılar. Sonra zaten hoca alayımızı disipline verecektide acıdı vermedi oyunu sildi.

Utanç anılardan iki tanesini anlatalım. Ben 6 yıl önce çok Iron Man karakterinden etkilenmiştim. Kartonla Iron Man kolu ve kaskını yapmıştım. Okula götürmüştüm ondan sonra sosyal hocam bana hep Iron Man dedi. Ondan da sonra sınavdayken sosyal hocama bir şey soracakken yanlışlıkla baba dedim. Ondan sonra ben niye böyle bir şey dedim diyerek kendimi sorguladım. 🙄
Hocanın sınıfta olduğunu bilmiyordum ve küfür ettim. Sonrasında arkadaşlarımın dik dik bakmasının eşliğinde hocanın "Aferin oğlum." dediğini duymuştum.
Bizim arka dörtlü siyaset yapıp dururdu. Dördü aynı fikirde olunca bir de çok doğru tarafsız konuşurlardı ben de dinlerdim mizah yapar dururduk. Bir arkadaşta sürekli piyangodan çıkar gibi gelirdi ortamı gerip dururdu. Sonu malum küfürler havada uçuşuyordu ve benim bağırmayın demem bir işe yaramazdı. TBMM'ye çevirirlerdi sınıfı kısacası. En son bunlar gene aynısını yaparken nöbetçi öğretmen sınıfa girmişti. O zamandan sonra aynı hareketi yapmadılar, ben de kahkaha attım. 😁

Son düzenleme:
6.sınıftayken bizim kendini havalı sanan kızlar vardı havalımış gibi hoca gelmeden koridorda geziyordu havalı sananlar (havalı dediğim 2 kız gitmiyordu)daha dışarı çıkan kızlara kızmayın başkan erkekler çöp veya hafif seste bağırıyordu sonra hocanın biri sınıf öğretmenine şikayet etti (yalan atmış) kızları suçlucana bütün sınıfı demiş boş yere 3 ay uzaktan disiplin gibi bir şey ismini hatırlamıyorum eğer hafif kurala uymasak direk disiplin yicektik sonra 3 ay bir şey yapamadık ama kızlar yine aynı şey olan koridorda geziyordu sonra pandemi vurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı