Okul Anılarınız

Şimdi bir gün okula bundan dağıttılar. Biz de okuduk işimiz bitti. Teneffüste arkadaşların elindekileri de aldım, elimde 3-5 tane var. Aldım bunları geri dönüşüme attım.
Derste müdür geldi sınıfa sövüyor: Biz size insan gibi kağıt dağıttık, siz niye yırtıp camdan atıyorsunuz?
Camdan baktık, birileri paramparça edip atmış en az 10 taneyi. %99 üst sınıf. İhale bize patladı. Ben anlattım hatta geri dönüşüme gidip gösterdim. Sınıf çöpüne atanlar gösterdi. Bizim sağ olsun her türlü hakareti hak eden bir hocamız vardı, müdür x birim sövdüyse 17x birim sövdü müdür gidince. Geri dönüşüme atmayın, insanlara dağıtın onlar da bilgilensin falan dedi. Biz de çıkışta aşağıdaki videoyu çektik. Ertesi gün tahtada açtık tüm sınıf izledik. Hoca yine boş yaptı. Biz de kendimizi savunduk. Sadece konuşma, herhangi bir hakaret, hatta ima bile kullanmadık. Hoca ise ufak hakaretler ve sağlam imalar kullandı. Ses seviyesi ister istemez arttı. Sonrası da ikinci görselde.

DSC_0003.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG-20170116-WA0001.jpg

Murat diye bir kimyacı vardı 11. sınıfta. Dersin son 15 dakikası konu seks idi. Bildiğiniz seks anlatıyordu. Bu da böyle bir anıdır.

11. sınıf en renkli öğrencilik dönemimdi.

Bir de şey vardı. Siyah tenli yaklaşık 57 cm uzunluğunda 3. bacağa sahip Afrika'da olsa gerek bir insan evladının çıplak şekilde "VICTOOORRRR" nidası eşliğinde yürüdüğü 5-10 saniyelik bir video var. Videoyu birkaç kere izlemiştim. Bir şekilde akıllı tahtaya gitmiş. Aynı klasörde devletin ders kitabı dışındaki bir kitabın sayfalarının fotoğrafları var. Hoca bir öğrenciye açtırdı; öğrenci diğer görsele geçiyor, hoca geç diyor. Bu şekilde ilerlenirken Windows 8, 8.1'in fotoğraf, video oynatıcısı aynı idi, bilirsiniz. Onun azizliğine uğradık. Hoca da kadındı. Videoyu da önizleme şeklinde ufaktan oynatıyor. Yarım saniye falan kaldı ama o her şeye yetti. Hoca cama çıkıp 2-3 dakika öyle kaldı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatımıza devam ettik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı