Okul gezisine gitmeli miyim?

Yorumlarınız için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Birde o ülkelerden gürcistandan yapıldığı gibi laptop alıp gelebilir miyim ucuza?
 
€600 ödemekte maddi bir sıkıntın yoksa mutlaka git.
 
Gezimiz 7 gün 8 ülke 15 şehir Sofya, Belgrad, dedeağaç, Selanik gibi şehirler var, vize, sağlık ve kahvaltıyla akşam yemeği derdi yok 4 yıldızlı otel de kalacağız 600euro sizce gezmeye değer mi? İngilizceyi geliştirir mi? Orası için ne kadar para harcarım onların dışında gezeceğimiz Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, kuzey Makedonya, Arnavutluk, Hırvatistan, Bosna gibi ülkeler var ülkeler Türkiye'den daha iyi değilse neden gideyim? Avrupa diye Türkiye'den daha fakir ülkelere mi giderim?
600 euro ucuz fiyat. 4 yıldızlı oteller günlük kaç para olmuş zaten.
 
Ülkeler Türkiye'den daha iyi değilse neden gideyim? Avrupa diye Türkiye'den daha fakir ülkelere mi giderim?

Bu mantığı hiç ama hiç anlamadım. Gezmeye gidiyorsunuz, yaşamaya gitmiyorsunuz ki? Japonlar otursun oturdukları yerde o zaman. Sürekli boşa geziyorlar tüm dünyayı. Japonya'dan "iyi" çok az ülke vardır sonuçta. Bu gezi için €600 bence çok iyi bir fiyat. Ben olsam kesinlikle katılırdım. Onun dışında İngilizceniz pek gelişmez. 7 günle olacak şey değil o. Pratik yapma fırsatı güzel olur tabii, ama seviyenizde çok büyük atlamalar beklemeyin.
 

Geri
Yukarı