Okul idaresi telefona okul saatleri dışında dahi el koyabilir mi?

  • Konuyu başlatan critic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 618
Ben bu öğretmen ve müdürleri anlamıyorum. -Sözüm meclisten dışarı.- Kendisinden 30-40 belki 50 yaş küçük insanlara ahkam keserek egolarını tatmin ediyorlar.

Yiyorsa bunu özel derslerinde de yapsınlar. Özel ders ile devlet okulundaki dersin ne farkı var? İkisinde de hizmet alan taraf öğrenci tarafı değil mi? Umarım bu konuda toplum bilinçlenir de devlet düzenleme getirir. Toplum bilinçlenmezse devlet ciddiye almaz bu yazdığımı.
 
12. sınıf öğrencisiyim, dün öğle arasında eve gittiğim için telefonumu getirmiştim okula. Normalde telefonlar sabahtan toplanır ama o gün çoğu kişinin telefonu toplanmamıştı sınıfta en az 15 kişinin telefonu yanındaydı. Tabii telefonu elimde gören müdür yardımcısı telefonu getirip ona vermemi söyledi ben de hiç zorluk çıkarmadan verdim. Çıkışta telefonumu almaya gittiğimde bana boşuna bekleme vermeyeceğim dedi. Ben de düzgün bir dille "böyle bir hakkınızın olduğunu düşünmüyorum hocam." dedim çünkü gerçekten böyle bir hakkı yok, okulun belli bir saati var ve o saatler içinde el koysa dahi çıkışta vermesi gerekir. Bunu söylediğimde "Öyle mi?" deyip telefonumu verdi, ardından numaramı ve ismimi alıp gönderdi. Bu sabah sınıfa gelip Furkan'ı disipline vereceğim demiş sebep olarak da bana haklarımı öğretmeye çalışıyor demiş. Herhangi bir korkum yok fakat bu disiplin sizce ne kadar doğrudur?
Helal olsun lan sana helal savun böyle kendini böyle mudurun ta
 

Yeni konular

Geri
Yukarı