Okul internetinde yasaklı sitelere girmek

Sizin okulunuzda izin veriliyor her okul buna izin vermez konu sahibinin başına bela açacaksınız vermeyin tavsiye konu sahibide evde girsin bir zahmet
İzin alsın bazı okullarda oluyor desin belki izin verir.
 
Okulunun yaptığı yönteme bağlı, misal biz arkadaşlarla UBlock kurduk. Oradan yasaklı siteleri açtığımızda incele yapıp gelen domainleri baktık ve bir domain EBA'ya kayıtlıydı. Sonra UBlock üzerinden özel site engelleme ekranına o URL'yi yapıştırdık ve artık girebiliyorduk.
 
Bizim okul da YouTube'u engellemişti, Google'dan YouTube linkini kopyalayıp MP4 olarak indirip video izliyordum. Ortak Spotify dinleme sitesi tarzı bir şey varsa oradan deneyebilir ya da YouTube'dan MP3 indirmeyi deneyebilirsiniz.
 
Herkes bu konuda tavsiye vermiş bir kere site yasaklı bunu yaparsanız okuldan ceza alırsınız hatta okul uğraşırsa dava bile açılabilir.

Yok uğraşmazlar büyük suçlar dışı olmuyor sigara icerken 1 2 kez yakalabsan anca.

Sizin okulunuzda izin veriliyor her okul buna izin vermez konu sahibinin başına bela açacaksınız vermeyin tavsiye konu sahibide evde girsin bir zahmet.

Yok kral sorun çıkmaz teşekkür ederim.

Arkadaşlar ultrasurf(Chrome eklentisi)işe yaradı ama internet yavaş ve her seferinde açmak gerekiyor onun dışında sorun yok teşekkürler tavsiyeler için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı