Çözüldü Okul mu, Youtube mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keylann

Hectopat
Geçen aylarda 4 arkadaş toplanıp YouTube kanalı açalım dedik. Dedik ve açtık, amacımız edit yapmaktı ve bunu İngilizce yapacaktık. Ben kendi videomu bitirip YT'ye yükledim. Bir kaç ay sonra bir mesaj geldi ünlü bir Twitcher'dan ismini yazmayacağım. İlk başta inanmadım sonra kanalı kontrol ettiğimizde gerçek olduğunu fark ettik. Kadınla konuştuk ve bize devam etmemizi söyledi ama biz pek emin değildik çünkü 4'ümüz de okula gidiyoruz ve edit yapmaya zaman bulamıyoruz.

O gün bu gündür hala video yapamadık. Sizce ne yapmalıyım, lise 1'e gidiyorum ve okulumu önemsiyorum ama notlarım iyi değil. Bir yandan bu işe odaklanmak istiyorum ama ailem daha bilmiyor. Onlara şu anlık söylemek istemiyorum. Her ne kadar uğrassam da bana inanmazlar.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YouTube'luk biraz futbolculuk gibi;
Ronaldoda olursun tolgay arslanda ya da 4.ligte topçcuda. Getirisi yüksek olur işi tutturabilirsen. Yapamazsan okumadığından elinde meslekte olmaz. Ama bazı okullarda sosyal medya adı altında bölüm var oraya gitmeyi deneyebilirsin.
Deneyebilirsin.

Zamanında arkadaşım söyledi. Orkut ışıtmakla aynı okuldaymış. Okulda onunla dalga geçerler miş. Şimdi o dalga geçenler arıyormuş...
Herkesin 24 saati var. Senin yok benim yok gibi birşey yok. Ben hem çalışıp hem üniversite okuyorum. Üstüne oyun oynayacak vakit için plan yapıyorum. Zamanım yok diye bahane üretmeyin. Zamanı düzgün planlayın herşey yoluna girer.

YouTube'luk biraz futbolculuk gibi;
Ronaldoda olursun tolgay arslanda ya da 4.ligte topçcuda. Getirisi yüksek olur işi tutturabilirsen. Yapamazsan okumadığından elinde meslekte olmaz. Ama bazı okullarda sosyal medya adı altında bölüm var oraya gitmeyi deneyebilirsin.
Deneyebilirsin.

Zamanında arkadaşım söyledi. Orkut ışıtmakla aynı okuldaymış. Okulda onunla dalga geçerler miş. Şimdi o dalga geçenler arıyormuş...

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı