Okul nöbetçiliği tam olarak ne oluyor?

Bence okul sorumluluklarını yerine getirmiyorsunuz madem bir de nöbetçilik sorumluluklarını yerine getimeyi deneyin derim. Eğer her verilen sorumluluktan kaçarsanız ileride size verilen işlerde çok tökezlersiniz. Bunlar size öğretidir. Her şeyden kaçmayınız yahu.
Çay getir götürü yapmadım ama idarenin çağır dedikleri oluyordu. İmzalanacak kağıtları hocalara götürüp getiriyordum. Getir götür işi genelde. Bir de okula gelenleri ziyaretçi defterine yazma gibi şeyler olabiliyordu. Derslere girmemek madem sizin için iyi bir şey o zaman senede 1 kere nöbetçilik yapmak koymaz. Layıkıyla yapın gitsin.

@tokiyo bir sorun olmaz. Bunu sorduğunuz için de ceza veremezler zaten. Hadi bakalım, inşallah istediğin gibi olur.

Bence okul sorumluluklarını yerine getirmiyorsunuz madem bir de nöbetçilik sorumluluklarını yerine getimeyi deneyin derim. Eğer her verilen sorumluluktan kaçarsanız ileride size verilen işlerde çok tökezlersiniz. Bunlar size öğretidir. Her şeyden kaçmayınız yahu.
Çay getir götürü yapmadım ama idarenin çağır dedikleri oluyordu. İmzalanacak kağıtları hocalara götürüp getiriyordum. Getir götür işi genelde. Bir de okula gelenleri ziyaretçi defterine yazma gibi şeyler olabiliyordu. Derslere girmemek madem sizin için iyi bir şey o zaman senede 1 kere nöbetçilik yapmak koymaz. Layıkıyla yapın gitsin.
Müdürü ver yardımcısını hiç sevmem ondan dolayı. Yani neden ona çay götüreyim ki. İnşallah sinir krizi geçirmem. Çok teşekkür ederim @333365 ve diğerlerine.

Müdürü ver yardımcısını hiç sevmem ondan dolayı. Yani neden ona çay götüreyim ki. İnşallah sinir krizi geçirmem. Çok teşekkür ederim @333365 ve diğerlerine.

Zaten okulda birilerini sevmek için bulunmuyoruz. Türkiye'nin her tarafındaki okullarda olan bir nöbetçilik sistemidir bu. Okulun bir çaycısı yoksa sizden çay isteyebilir. Bunu yapmak istemeyebilirsiniz bu doğal ama hocadır neticesinde eğer bu her zaman yapılıyorsa ne ilk size yapıldı ne de son size yapılacak. Kötü bir şey değil sonuçta. Biz nöbetçiyken okulun çaycısı olduğu için nöbetçiyken abla bize de çay veriyordu. Nöbetçi olmayı kötü bir aktivite olarak görmeyin. Size kazandıracaklarına bakın. Size mini bir staj yaptırıyorlar. Ben inşaat mühendisi stajyeri olarak şeflerime defalarca çay götürdüm. Bundan gocunmam mı gerekirdi. Bence hayır.

Amelelik yapacaksın. Kitap götür ders çalış vakit boşa gitmesin.
Son iki yıldır derslerin yarısından çoğunu dinlemiyorum ki zaten notlarımda çok kötü. Ve hayatımda hiç ders çalışmadım desem yeridir etrafımdakilere çalışıyormuş gibi göründüğüm oldu tabii. Yani sadece bir şeyler yiyip içip telefon ile uğraşırım. Düşünceniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı