Çok kutsal bir görevdir, kolundaki nöbetçi öğrenci yazısı seni cumhurbaşkanlığı özel kalemi gibi hissettirir dokunulmaz olursun.
Tam tersi korkmuyorum ama yani dediğim gibi okulda öğrenciler dışında hiçte iyi tanınmıyorum. Yani benden hoşlanmadıkları için biraz hassas davranabilirler.@tokiyo rica ederiz. Bunu sorduğun için de disiplin cezası vermezler yahuBu kadar korkmanızı gerektirecek bir durum yok.
Müdürü ver yardımcısını hiç sevmem ondan dolayı. Yani neden ona çay götüreyim ki. İnşallah sinir krizi geçirmem. Çok teşekkür ederim @333365 ve diğerlerine.Bence okul sorumluluklarını yerine getirmiyorsunuz madem bir de nöbetçilik sorumluluklarını yerine getimeyi deneyin derim. Eğer her verilen sorumluluktan kaçarsanız ileride size verilen işlerde çok tökezlersiniz. Bunlar size öğretidir. Her şeyden kaçmayınız yahu.
Çay getir götürü yapmadım ama idarenin çağır dedikleri oluyordu. İmzalanacak kağıtları hocalara götürüp getiriyordum. Getir götür işi genelde. Bir de okula gelenleri ziyaretçi defterine yazma gibi şeyler olabiliyordu. Derslere girmemek madem sizin için iyi bir şey o zaman senede 1 kere nöbetçilik yapmak koymaz. Layıkıyla yapın gitsin.
Müdürü ver yardımcısını hiç sevmem ondan dolayı. Yani neden ona çay götüreyim ki. İnşallah sinir krizi geçirmem. Çok teşekkür ederim @333365 ve diğerlerine.
Son iki yıldır derslerin yarısından çoğunu dinlemiyorum ki zaten notlarımda çok kötü. Ve hayatımda hiç ders çalışmadım desem yeridir etrafımdakilere çalışıyormuş gibi göründüğüm oldu tabii. Yani sadece bir şeyler yiyip içip telefon ile uğraşırım. Düşünceniz için teşekkürler.Amelelik yapacaksın. Kitap götür ders çalış vakit boşa gitmesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.