Okul sonrası uyku düzeni nasıl düzenlenir?

tuna3475

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, ben okuldan gelince çok uykum oluyor ve öğlenleri uyuyorum. Öğlenleri uyuyunca da akşam yemeğine kalkıyorum, derken gün bitiyor; bir bakmışsınız gece olmuş.

O yüzden öğlenlerimi değerlendirmek istiyorum, fakat okuldan gelince çok uykum oluyor. Sizce ne yapmam lazım? 12:30'da yatıyorum. Öğlenleri birçok şey yapılabilirken boşa gidiyor gibi hissediyorum.

Uykudan uyanış: 06.30
Okuldan çıkıp eve gelme: 15.30

Şimdiden sağ olun.

Benim de yaşadığım bir sorundu, Gece az uyuduğunuz için okulun da yorgunluğu ile aşırı uykunuz geliyor, bir gün için okuldan gelince hiç uyumayın ardından 22.00 22.30 gibi uyuyun sabahına hem dinç hem de okuldan gelince daha az uykunuz olacak bunu her gün yaparak yavaş yavaş düzeninizi düzeltebilirsiniz.

Benim de yaşadığım bir sorundu, Gece az uyuduğunuz için okulun da yorgunluğu ile aşırı uykunuz geliyor, bir gün için okuldan gelince hiç uyumayın ardından 22.00 22.30 gibi uyuyun sabahına hem dinç hem de okuldan gelince daha az uykunuz olacak bunu her gün yaparak yavaş yavaş düzeninizi düzeltebilirsiniz.
22:00 çok erken işte hocam hayatım boyunca 00:00 da yattım ben

Bana 7 saat uyku yetiyor, ben olsam 23.30'da yatağa girerdim. Sana yetmiyorsa 22.30'da gireceksin. Ayrıca okuldan sonra uyuyorsan beslenmende genel bir sorun olabilir, 1 saat falan kestirmek iyi olur ancak akşam 7-8 gibi uyumak doğru değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı