Okul stresi sorunsalı

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar okullar da açılıyor şimdi. Aşırı derecede korku, stres, panik, mutsuzluk ve nedense eski günler geliyor aklıma. 10.sınıfa geçtim. Okul da stres yapıp derste karnım ağrıyor ve sonra tuvaletim geliyor. 9.sınıf da başladı. Yazılı sınavların da çok kötü oluyorum. Keşke bir uzmandan yardım alsam ama alamıyorum aileme diyemiyorum. İzin de vermezler boş boş neyi stres yapıyorsun, strest yapacak bir şey yok falan derler. Okulumuzu kapattılar. Zaten 9.sınıf da nakil almıştım, tam alışacağım diyorum yine olmadı. Şimdi çok daha iyi olan, akademik başarısı yüksek olan, disiplinli okula gidiyorum. Bu beni daha da stres ediyor. Özellikle derste tuvalet izni vermeyen hocalarda karnım ağrıyor. Bir doktor gibi konuşup beni rahatlatın. Geçmişe duyulan özlem de var.

Yazdığından neredeyse hiçbir şey anlaşılmıyor. Stres yaptığın için mi karnın ağrıyor yoksa herhangi bir hastalığın falan mı var?
Stres yapıyorum.

Neyin özlemini duyuyorsun ki? 10.sınıf belki de lisenin en rahat ve güzel yılı, bence dersler NİSPETEN diğer yıllara göre daha kolay, YKS vs. stresi de yok. OBP'ni aşırı düşürmeden zamanını güzel geçirmeye bak.

Tatil bittiği gibi tekrar başlayacak. Bölüm seçeceğin zaman gelince daha iyi olacaksın, sınıfın da değişir arkadaş bulursun. Hem devamsızlık, ara tatiller, özel günler derken daha az katlanacaksın okula. Okulda arkadaşın varsa onunla takılabilirsin, sıkılmazsın.

Tatil bittiği gibi tekrar başlayacak. Bölüm seçeceğin zaman gelince daha iyi olacaksın, sınıfın da değişir arkadaş bulursun. Hem devamsızlık, ara tatiller, özel günler derken daha az katlanacaksın okula. Okulda arkadaşın varsa onunla takılabilirsin, sıkılmazsın.
Hocam okulumuzu kapattılar. Beni başka okula geçiş yaptırdılar. Güzel okula gittim ama sevinemiyorum. Çok daha iyi, başarılı, disiplinli okula gideceğim. Bu güzel bir şey ama stres oluyorum.

Neyin özlemini duyuyorsun ki? 10.sınıf belki de lisenin en rahat ve güzel yılı, bence dersler NİSPETEN diğer yıllara göre daha kolay, YKS vs. stresi de yok. OBP'ni aşırı düşürmeden zamanını güzel geçirmeye bak.
Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama stres yapıyorum durup dururken. Kontrol edemiyorum.

Hocam okulumuzu kapattılar. Beni başka okula geçiş yaptırdılar. Güzel okula gittim ama sevinemiyorum. Çok daha iyi, başarılı, disiplinli okula gideceğim. Bu güzel bir şey ama stres oluyorum.

Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama stres yapıyorum durup dururken. Kontrol edemiyorum.
Ne güzel işte. Güzel okulda daha iyi ortam kurarsın hem arkadaşlarınla zevkli geçer okul. Dersler sıkıcı geçiyorsa dersi anlamaya çalış, parmak kaldır daha iyi geçer zaman. Böyle böyle zaman geçince bir bakmışsın 11.sınıfa geçmişsin.

Neye stres yapıyorsun dostum? Hiç düşündün mü?

Boşuna stres yapıyorsun, herkesin hayalinde iyi bir liseye gitmek var bence sevinmelisin.

Neye stres yapıyorsun dostum? Hiç düşündün mü?
Valla herkesin hayalinde iyi liseye gitmek var arkadaşın yerinde olsam sevinirdim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı