Okula gameboy getirmek yasak mı?

Teneffüste hangi okul izin veriyor hocam söyleyin hemen yazılıyorum. Biz okula girdiğimiz anda güvenlik telefonları kutuya koyun diye bağırıyor, sınıfta nöbetçi öğretmenler daha dersler başlamadan sabahın 8'inde denetim yapıyor herkes telefonları koymuş mu diye. Üstelik okuldan çıkmadan telefonları açmak kullanmak yasak.

Çantaya laptop falan koyup götürüyorduk teneffüste açıp oynuyorduk hocalar görüp bir şey demiyorlardı ama telefon toplama her okulda var diye yapıyorlardı.

Okulda eğlenemezsiniz diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz. Telefon yasak çünkü insanların fotoğraflarını gizlice ve uygunsuz fotoğraflarını çekebilir birisi.

Kesinlikle okuldan okula değişir. Bizim okulda bırak telefonları kutuya koymayı teneffüste Brawl Stars oynuyoruz. Yakalanırsak da nöbetçi öğretmen okul bittiğinde bize geri veriyor. @328914 hocamın okulunda da ama çok sıkı denetim varmış. Tamamen senin okuluna bağlı. Ayrıca nerede oynayacağına yakalanmamak için.

@328914 hocamın okulunda da ama çok sıkı denetim varmış. Tamamen senin okuluna bağlı. Ayrıca nerede oynayacağına yakalanmamak için.
Böyle bir denetim hiç bir okulda yok diyoruz, milli eğitim bu kuralı koydu disiplin suçu diyorlar. o an koyasım geliyor sağ kroşeyi sonra midesine dirsek boynuna ip as bağla kum torbası.

Normal şartlar altında yasak olmaması gerekli telefonun yasakli olma sebebi kamerasindan dolayı ama bizim hocalar biraz öğrencileri ezmeyi sevdiği içi yasak olmasa da el koyabilirler belli olmuyor.
Aynen öyle hocam. Tamamen saçmalık. Hiç değilse tenefüslerde verilsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı