Okula gitmek istememek normal mi?

• Konuyu başlatan evrN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 3.390
Hocam herhangi bir dövüş sporuna yazıldınız mı merak ettim?
Bu arada çok iyi yapmışsınız, sorun ile barışmış, onun ile beraber yaşamayı öğrenmişsiniz. O da bir seçenek 👌🤞
Hocam herhangi dövüşe yazılmadım çünkü pek ilgim yok açıkçası ben bu bahsettiğim olaylar devam ederse kendimi savunmayı öğrenmek için yazılmak istiyordum. Şuan yine istemediğim kişiler olduğu için istemeyerek gidiyorum ama elimde başka seçeneğim yok. Okul dışı arkadaşlar yapmaya çalışıyorum daha çok çünkü okuldaki zorbalığa maruz kalıp kimseye abi çekmezseniz maalesef asosyal birine dönüşüyorsunuz. Geçen seneki bu asosyalliğim şuan açıkçası biraz sorun yarattı bende örnek olarak özgüvensizlik vs. gibi onlarıda yavaş yavaş toplayabilirim diye düşünüyorum, yani umarım öyle olur.

Hocam herhangi dövüşe yazılmadım çünkü pek ilgim yok açıkçası ben bu bahsettiğim olaylar devam ederse kendimi savunmayı öğrenmek için yazılmak istiyordum. Şu an yine istemediğim kişiler olduğu için istemeyerek gidiyorum ama elimde başka seçeneğim yok. Okul dışı arkadaşlar yapmaya çalışıyorum daha çok çünkü okuldaki zorbalığa maruz kalıp kimseye abi çekmezseniz maalesef asosyal birine dönüşüyorsunuz. Geçen seneki bu asosyalliğim şu an açıkçası biraz sorun yarattı bende örnek olarak özgüvensizlik vs. gibi onları da yavaş yavaş toplayabilirim diye düşünüyorum, yani umarım öyle olur.

Hocam dövüş sporları aşırı derecede öz güven kazandırıyor bilginiz olsun gidin yazılın. Boks, Muay Thai, MMA gibi dövüş sporlarına yazılın yazılacaksanız yoksa aikido hapkido gibi saçma sapan para tuzağı olan yerlere gitmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı