Okula gitmeyi özledim

1,5 haftadır fabrikada canım çıktı, ayaklarımı hissetmez oldum resmen. An itibari ile 3 hafta izine çıkardılar. Aslında izine çıkarmaları kötü oldu zaten 2-3 ay çalışıp bilgisayar parası toplayıp çıkacaktım ama eve gelince bilgisayar başına geçince anladım ki evi çok özlemişim yav. Cidden ben evde mutluyum onu anladım.😀

Şu yaşımda dünya salgını gördüm, darbe gördüm, Fenerbahçe'nin 21 yıllık yenilgisini gördüm. Ben daha fazla olaya katlanamam.
1585093616784.png

1,5 haftadır fabrikada canım çıktı, ayaklarımı hissetmez oldum resmen. An itibari ile 3 hafta izine çıkardılar. Aslında izine çıkarmaları kötü oldu zaten 2-3 ay çalışıp bilgisayar parası toplayıp çıkacaktım ama eve gelince bilgisayar başına geçince anladım ki evi çok özlemişim yav. Cidden ben evde mutluyum onu anladım.😀
He, o kısmıda var. Yüksek ihtimalle işsizim artık.

Görüntü yönetmenliği stajı yapıyordum. Yetecek kadar para geçiyordu elime. Ama ne bir ses var ne soluk çalıştığım yerden. :)
Bak o kötü olmuş işte. Üzüldüm senin adına. Umarım geri dönüş yaparlar. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil. Yardımcı olmaları lazım diye düşünüyorum.

Bak o kötü olmuş işte. Üzüldüm senin adına. Umarım geri dönüş yaparlar. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil. Yardımcı olmaları lazım diye düşünüyorum.
Geri dönüş yapsalar bile daha kaç gün evdeyiz bilemiyoruz maalesef. Ailem olmasaydı şu koşulda ne yapardım bilemiyorum. Allah hepsine uzun ömür versin.

Üniversitelerde genellikle ilk üç hafta ders kolay kolay işlenmez. Hocalar durumun farkında olup, yarım saat ders işleyip bırakırlar. Buna güvenip, üç hafta gitmedim. Zaten devam zorunluluğum da yok. Ardından corona virüsü yüzünden geçiçi olarak kapatıldı. Bu öğretim dönemini, elimize kalem alamadan bitireceğiz gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı