Okula itiraf sayfası açmak suç mu?

Bugün okula sadece eğlenmek için Instagram'dan bir itiraf sayfası açtım sonra AA itiraf sayfası açmışlar diyerek onlara attım ve itiraf hesabından okuldaki herkese istek attım. Ardından 4 tane itiraf geldi hiçbirinde küfür hakaret vb. şeyler yok arkadaşlarım benden şüphelenmeye başladı onlar zaten okul yönetimine bir şey demezler ama bir tanesi okuldaki kekoların efendisine bende şüphelendiğini söylemiş. O ve başka biri seni müdür yardımcısına söyleriz SS'leri atarız dedi sonra ben 4 gönderiyi silip hesabı kapattım. Şimdi ne olacak kekoların efendisi diye hitap ettiğim kişiyle özelden bir kavga ettik seni döverim vb. şeyler yanı sıra sana küçük bir sürprizim var dedi büyük ihtimal müdür yardımcısına söylemek ama benim yaptığıma dair hiçbir kanıt yok. Açıkçası internette bununla alakalı şeylere baktıktan sonra korkmaya başladım ne yapmalıyım.

Sende onun seni döverim mesajını al. Tehdit daha büyük bir suç.

Tekrardan başlayın o zaman hocam.

Yoruldum hayatım bir sürü şeyi aynı anda yaparak geçti ailemin darlaması yüzünden peki ne oldu beni sözde geliştirdikleri 8 hobi ve spor dalı sadece 3 tanesinde başarılı olabildim.

Sende onun seni döverim mesajını al. Tehdit daha büyük bir suç.

Bu çocukla daha önce de çok fazla olayımız oldu bana bir sürü hakaret etti ve tehdit etti kendini okulun öğrenci temsilcisi falan sanıyor sansa bile yapamaz sigara bağımlısı bir keko.

"Sana küçük bir sürprizim olacak" derken ne demek istedi sizce buna anlam veremedim doğrusu.

Son düzenleme:
Kekoların efendisi mi?

Bu çocukla yaşıtım farklı sınıflardayız sigara alkol bağımlısı günde en az 3 kişiyle kavga ediyor sürekli insanlara sataşıyor hocalarla kavga ediyor sürekli tutanak yiyor(ailesi okula yüksek miktarda bağış yaptığı için atılmıyor) yani kısaca bütün okula bela olmuş itiraf hesabıyla hiçbir alakası olmadığı halde tehdit küfür vb. olaylar oldu ayrıca korkmamın nedenlerinden biri çocuk çeteyle geziyor ayrıca hepsi bıçaklı okulda kaç kere bıçak yakalattı egosu zekasından çok daha yüksek bu yüzden girdiğimiz her tartışmayı ben kazanıyorum ama fiziksel bir durum olmasından korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı