Okulda boş yere dersten atan hoca dolayısıyla yok yazılmak

Hocam bizim okuldaki disiplin farklı hocalar ne derse o savunma yok bizim okulda direk tutanak tutuyolar dinlemeye tenezül bile etmiyorlar.

Hocam bizim müdürler öğretmenlere gücü veriyor zaten arkalarına güveniyorlar öyle pek akıllı düşünen bir müdür yardımcısıda yok direk dinlemeden tutanak tutacağım diyor nerede hak nerede adalet.

Hocam okuldan atılmaya kadar gidiyor. Resmi belgede sahtecilik yapmışsınız. Şanslıysanız uzaklaştırma/kınama ile kurtulursunuz.

Hocam okuldan atılmaya kadar gidiyor. Resmi belgede sahtecilik yapmışsınız. Şanslıysanız uzaklaştırma/kınama ile kurtulursunuz.

Hocam tek haksız taraf ben değilimki öğretmenin beni dersten çıkarmasıda haksızlık bir de öğrenciyı yok yazması.

Hocam bizim okuldaki disiplin farklı hocalar ne derse o savunma yok bizim okulda direk tutanak tutuyolar dinlemeye tenezül bile etmiyorlar.
Tutanak zaten tutulur disiplin suçu söz konusu olduğunda. Tutanak olayı resmileştirir ve belgeler. Tutanak tek başına negatif bir şey değil. Daha sonrasında disiplin kurulunun karşısına çağrılır öğrenci. Öğrenciye yaptığı şey hakkında sorular sorulur ve savunması istenir ve aileye bilgi verilir. Öğrencinin suçuna ve savunmasına göre ceza verilir.

Bu şekildeki okullar öğrenci profili bakımından sıkıntılı okullar oluyor genelde. O yüzden biraz daha baskı kuruluyor. Konuşularak halledilecek şeyler. Herkes insan hata yapabilir

Hocam tek haksız taraf ben değilimki öğretmenin beni dersten çıkarmasıda haksızlık bir de öğrenciyı yok yazması.

Şu an yürülükte olan sistem idarenin yanında maalesef. Öğretmenlerin otoritesini sarstılar aslında ama idarenin otorite olması gerektiğindan fazla idare ile işi sıkı tutuyorda Türkçe hocası isterse haksız olsun karar onun tarafına olumlu çıkacaktır. Eğitimbirsen diye bir kurum var biliyorsun öğretmen açığa alınsa bile bu kurum sayesinde tekrar devam edebiliyor meslek hayatına kendini de yakabilirsin mesela.

Dostum ikisi ayrı şey. Öğretmenin sınıftan öğrenciyi kovması ayrı bir konu senin belgede sahtecilik suçu işlemen başka. Hukuk ama o bunu yaptı ben bunu yaptım diye işlemiyor maalesef. Ailenize düzgün, tarafsızca anlatın olayı sizde bizde biliyoruz ki sadece arkadaşınız "şurada ne yazıyordu" dediği için sınıftan kovulmadınız, derste konuştuğunuz için kovuldunuz başkasının kovulmamış olması veya göz yumulmuş olması size de göz yumulacağı anlamına gelmiyor. Aileniz gelsin görüşsün, özür dileyin geçsin bitsin bu olay.

Git CİMER'e şikayet et, o iyi bir cezayı hak ediyor.

İkisi farkı şeyler, birinin haksız olması diğerini haklı çıkarmaz. Ama anlaşmazlık konularında elinizi güçlendirir sadece. Dediğim gibi konuşularak halledilecek konular bunlar. Dert etme, saygısızlık etme, hakkını ara, gelir geçer.

Hocam ülkemizdeki adalet durumundan böyle şeyler oluyor ailemi çağırırsam umarım dinlerler ve hallederiz.

Umarım bizim okulda konuşmamı kaale alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…