Okulda çalınan eşyam

dksişm

Centipat
Daha ilk haftadan eşyam çalınmış arkadaşlar, şu an bulunduğum okula yeni geldim ve ilk kez bu hafta arkadaşlarımla yüzleştim (8. sınıfım). Cuma gününe kadar her şey okeydi sınıfı falan sezdim kim serseri kim değil diye ve erkeklerin neredeyse hepsinin serseri tipi vardı bende bu yüzden kızlarla arkadaş olmaya çalıştım ki samimi arkadaş olduk. Önüme oturan M.... adlı çocuktan şüpheleniyorum ben. Daha ilk kez önüme oturdu ve direkt eşyam kayboldu, kaybolan şey bir form hocalar dağıtmıştı buna + olarak fen defterim kaybolmuş. Defteri atıyorum önümdeki çocuk dalgınlıkla koydu çantasına fakat o 2 formu çantama koyduğumdan adım kadar eminim. Yani bu da demek oluyor ki biri aldı daha doğrusu çaldı. Dediğim gibi kızlardan şüphelenmiyorum, fakat arkamda oturan 4'lü kız grubu var onlardan şüpheleniyorum onlarda bir tık serseri tipler. Öğlen yaşanmış bir olay değil çünkü öğlenleri de zaten çantam ile eve gidiyorum. Teneffüslerde genelde sınıfta kalan kızlarla takılıyorum dışarı çıktığım çok nadir. Ne yapmam lazım müdüre söylemek ve sınıf öğretmenime haber vermek dışında?

Son düzenleme:
Bence böyle bir şey yap sınıf öğretmeni belli olduysa bu konu hakkında görüş hoca sınıfa gelir arama var diye herkesin çantasını arar artık kimde çıktıysa ya da öndeki arkadaşlara de böyle defterim vardı kayboldu gördünüz mü diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı