Öncelikle seni tebrik ederim! Her şey dayak ve küfür ile bitiyor!? Sen böyle yapmaya devam et!Turnuva yaptık hoca 3 faulu, 4'de elimizi vermedi 1-0 yenildik. Sınıfın önüne gelip küfür edip dalga geçtiler. Ben de o anlık sinirle onlara daldım. Sınıfa çekildim o ara gelen çocuğu tutup yere attılar o da onları müdüre şikayet etti. Sizce başıma ne gelir ve adam toplayıp dövmeli miyim yoksa konuyu boş vermeli miyim?
Olayı uzatırsan başına iş alabilirsin. Savunma yapman gerekirse olay küfür ettiklerinden olay refleks olarak gelişti dersin. Bahsettiğin gibiyse bildiğin tahrik etmişler.Turnuva yaptık hoca 3 faulu, 4'de elimizi vermedi 1-0 yenildik. Sınıfın önüne gelip küfür edip dalga geçtiler. Ben de o anlık sinirle onlara daldım. Sınıfa çekildim o ara gelen çocuğu tutup yere attılar o da onları müdüre şikayet etti. Sizce başıma ne gelir ve adam toplayıp dövmeli miyim yoksa konuyu boş vermeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.