Okulda, diğer öğrencinin ailesi şikayet ederse disiplin cezası verilir mi?

Umarım yardımcı olmuşumdur sonuç açıklanınca tekrardan yazmayı unutma umarım olumlu sonuçlanır.

Umarım. Rehberlik hocası bizden şikayetçi olan çocuğa eğer ailen pazartesiye kadar gelip benimle konuşup olayın kapandığını söylemezse disipline sevk etmek zorunda kalacağım dedi. Umarım böyle bir şey yaşanmadan olay kapanır. Dersime giren hocaların gözünde küçük duruma düşmek istemiyorum şaka çok absürt çünkü.

Peki ailesi pazartesi gününe kadar gidecek mi artık bugün bitti sadece yarın kaldı(ben strese girdim)

İşte arkadaşa sordum ailenle konuştun mu diye, pazartesi gününe kadar gidip konuşmazlarsa konunun kapandığına dair disipline sevk edileceğiz. Bende de çok fazla stres var şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral herhangi bir gelişme var mı?

Arkadaş ailesiyle konuşmuş, disipline gitmeyeceğiz ama 1 kelime daha duyarsam bu sefer şikayet edeceğim dedi. Yani biz demesek başkası bile bu şakayı yapsa biz suçlu olacağız. Yarın okulda rehberlik öğretmeni yine çağıracak. Büyük ihtimal bu durumu soracağım başkasının suçundan niye biz sorumlu olacağız diye.

Sevindim olayın sonuçlanmasına. Bence bunu tekrardan söyleyecegini düşündügün kişileri uyar ki bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayın.

Sevindim olayın sonuçlanmasına. Bence bunu tekrardan söyleyecegini düşündügün kişileri uyar ki bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayın.

Evet öyle yapıyorum tanıdıklarıma söyledim bir daha yapmamalrı için.

Evet öyle yapıyorum tanıdıklarıma söyledim bir daha yapmamalrı için.

Güncelleme: Arkadaş ailesini ikna etti rehberlik hocası bugün tekrar çağırdı bir daha olmaması için bizi uyardı. Disiplinlik bir mevzuya gitse bile sorun çıkmayacağını biliyordum korkum zaten o tarafta değildi fakat ailenin ve öğretmenlerin öğrenmesinden sakınıyordum biraz. Normalde kendimi çevreme pek öyle yansıtan birisi değilim ama olayın kapanması iyi oldu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı