sigurdd
Hectopat
Bunun hukuku bir sorumluluğu var mı ki?Savcılığa ver.
Bunun hukuku bir sorumluluğu var mı ki?Savcılığa ver.
Bunun hukuku bir sorumluluğu var mı ki?
Hocam düz mantık düşününce, şimdi okul düzeni okul yönetiminin sorumluluğunda değil mi? Öncelikle okul yönetimini şikayet edebilirsiniz, onun için savcılıktan ziyade MEB'e dilekçe vermeniz galiba daha doğru olur.
Aynen MEB'e arkadaşım donumu indirdi desin. Sen de gidip onun donunu indir ödeşin. Okul idaresinin de bunu ciddiye alacağını düşünmüyorum.Hocam düz mantık düşününce, şimdi okul düzeni okul yönetiminin sorumluluğunda değil mi? Öncelikle okul yönetimini şikayet edebilirsiniz, onun için savcılıktan ziyade MEB'e dilekçe vermeniz galiba daha doğru olur.
Aynen MEB'e arkadaşım donumu indirdi desin. Sende gidip onun donunu indir ödeşin. Okul idaresinin de bunu ciddiye alacağını düşünmüyorum.
Okulda eşofmanımı indirdi bir arkadaşım. Sınıfta kızlar falan herkes gördü, boxer vardı ama eşofmanım indi. Utandım ve rezil oldum. Çok fazla utanmadım ama disipline şikayet ettim arkadaşımı, komik değil. Disiplinden de sonuç çıkmadı, ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.