Çözüldü Okulda Fransızca dersinden muaf olmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hitsizler

Hectopat
Daha fazla  
Okulda Fransızca görmek istemiyorum. Ortalamamı boş yere düşürüyor. Nasıl muaf olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 48
Evet maalesef ama yine de teşekkür ederim.
Rica ederim. Öyle ailelere laf anlatmak maalesef imkansıza yakın. Benim öğrenci velilerinden de vardı birkaç tane. Laftan kesinlikle anlamıyorlar, bana işimi öğretmeye çalışan bile olmuştu. Bu durumda sabır dilemekten başka yapacak bir şey maalesef yok.

Rica ederim. Öyle ailelere laf anlatmak maalesef imkansıza yakın. Benim öğrenci velilerinden de vardı birkaç tane. Laftan kesinlikle anlamıyorlar, bana işimi öğretmeye çalışan bile olmuştu. Bu durumda sabır dilemekten başka yapacak bir şey maalesef yok.
Aynen öyle. Annem yada babam olmasalar iki kelime konuşmayacağım insanlara yazılımın ne olduğunu geleceğin neden mesleği olduğunu anlatmakla uğraşıyorum. Galiba 3-4 sene sabretmek gerekecek.
Fransızca'yı çalışmak için vaktin olmadığını ya da Fransızca dersinde streslendiğini söyleyebilirsin.
Tamam bir deneyeyim bakalım.

@hitsizler Allah sabır versin kardeşim. Eğer ki eğitim hakkında aklına takılan bir soru varsa konu açarak beni etiketlemen yeterlidir, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı