Evet maalesef ama yine de teşekkür ederim.@hitsizler anlıyorum. Büyük ihtimalle de açık lisede okuyan adam olmaz gözüyle bakıyorlardır.
Senin sebebin neydi bana da yardımcı olur musun ?İkinci dilse muaf olunabiliyor mesela ben Almanca'dan muaftım ikinci dil olarak. Ama iyi bir sebebi olması gerekiyor.
Senin sebebin neydi bana da yardımcı olur musun?
Benim işitme sorunum yok ama muaf olabilmek için ne gibi bir sebep bulabilirim ?Biraz işitme sorunum vardı hastalıktan dolayı hem de boşu boşuna çalışmak istemiyordum.
Rica ederim. Öyle ailelere laf anlatmak maalesef imkansıza yakın. Benim öğrenci velilerinden de vardı birkaç tane. Laftan kesinlikle anlamıyorlar, bana işimi öğretmeye çalışan bile olmuştu. Bu durumda sabır dilemekten başka yapacak bir şey maalesef yok.Evet maalesef ama yine de teşekkür ederim.
Fransızca'yı çalışmak için vaktin olmadığını ya da Fransızca dersinde streslendiğini söyleyebilirsin.Benim işitme sorunum yok ama muaf olabilmek için ne gibi bir sebep bulabilirim?
Aynen öyle. Annem yada babam olmasalar iki kelime konuşmayacağım insanlara yazılımın ne olduğunu geleceğin neden mesleği olduğunu anlatmakla uğraşıyorum. Galiba 3-4 sene sabretmek gerekecek.Rica ederim. Öyle ailelere laf anlatmak maalesef imkansıza yakın. Benim öğrenci velilerinden de vardı birkaç tane. Laftan kesinlikle anlamıyorlar, bana işimi öğretmeye çalışan bile olmuştu. Bu durumda sabır dilemekten başka yapacak bir şey maalesef yok.
Tamam bir deneyeyim bakalım.Fransızca'yı çalışmak için vaktin olmadığını ya da Fransızca dersinde streslendiğini söyleyebilirsin.
İzlemeye aldım gerekli olursa yardım isterim teşekkürler.@hitsizler Allah sabır versin kardeşim. Eğer ki eğitim hakkında aklına takılan bir soru varsa konu açarak beni etiketlemen yeterlidir, iyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.