Okulda hocayı kızdırdığınız olaylar

Yıllar önce lisede milli güvenlik dersindeyiz, derse gelen hoca rütbeli bir askerdi ( sivil liseydik, ama o zamanlar böyle bir uygulama vardı ) en yakın arkadaşım ve ben en arkada oturuyoruz, sıraya pokemon resmi çiziyoruz. Dedik charmender çizelim, neyse koyulduk siraya resim çizmeye, önce çizip sonra karşılaştıracağız... Benimki biraz tombul olmuş, arkadaşım "olum bu ne lan seninki hamile mi" deyince tutamadim kendimi milli güvenlik dersinde haykırarak gülmeye başladım, sonra arkadaşım da tutamadi kendini, gerisini anlatmak istemiyorum, hocada silah olsa ayağımıza filan sıkardı o derece kötüydü... hayatımda ilk ve son defa bir hocamdan hakaret işitmiştim ve dersten atılmıştım çok kötüydü 😂😂
 
Akıllı tahta görevlisiydim kimya öğretmenimiz biraz sinirli klavyeyi açamadı ödev gönderecekti. Bende sinirlenip bozmasın başıma kalmasın diye "klavye buradan açılıyor hocam" demiştim. Sen çok şımarıksın, kardeşini eziyorlar seni şımartıyorlar evde falan diye tonlarca laf etmişti sonra Cuma'ya gittim.
 
Bir zamanlar çok iyi Half-Life Source oynardım. Oynarken arkadaşlarımdan birisi geldi ve dedi ki: Okuldaki tahtadan teneffüste oynayalım mı?

Mantıklı gelmişti. Sonra Flash'a CS: Source'yi attım. Klavye ve fare getirdim okula. Bildiğiniz tahtada CS: Source açtım ve oynadık. Hocalarda fark etmiyordu. Sonra sınıfımızdaki kanser kızlardan birisi şikayet etmişti.
 
Bir kere bizim hocamız benle arkadaşımı başka bir sıraya oturttu. Sonra arkadaşım masayı karalamaya başladı. Masanın sahibi de "orada ne oluyor lan! Ben geldiğimde temizleyin orayı. Yoksa (ban yememek için yazmıyacağım ;) ) " sonra ben bir kızdan silgi aldım arkadaşım sırayı bir sildi daha beter etti bir baktık masa daha da karalanıyor :D tabii masanın sahibi 'napıyorsunuz ulan !" Diye bağırınca zaten ben kendime gelemedim o günü hiç unutmuyorum 1 dakika arkadaşımla çok gülmüştük. Sonra hocam bana "ulan yaptığın şeye bak sınıfın dışına çık eşşek herif" diye bağırmıştı ben hala gülüyorum. Sonra tabii sınıfın dışına çıkmıştım. Sanki arkadaşım hiç gülmedi. Neyse sonra o gün aldığım 45 liralık kalemin silgisini kullanmış arkadaşım. (masanın sahibi piskopatın teki :D boyu benden daha uzun ve kilosu da çok. Tabii dövüşsek ben alırdım da disipline gidebilirdim.) Böyle çok var daha. Aklıma gelen bu sadece.
 
Okul makası vardı elimde karambit gibi sallıyordum ve hoca, "sallama" dedi kapıdan çıkmadan önce. Ben de bir yandan sallayıp bir yandan, "sallamıyorum hocam" deyince ben yalan mı söylüyorum ulan diye yanıma kadar gelip kulağımın dibinde bağırmıştı.
 

Geri
Yukarı