Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.160
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@erehyeager hocam şunu da kabullenmeliyiz ki kızlar değişik varlıklar. Erkeklerden de tabii ki değişik olanları vardır ama kızlar genellikle serseri tipleri seviyor. Bu da bir gerçek, ben serseri birisi olmadığım için yalnızım mesela. Serseri olsaydım boş kalmazdım.

Sizin gibi asosyeller için tabii ki okulların birer hapis gibi gözükmesi normal. Eminim ki sokakta gördüğünüz biriyle bile zar zor konuşuyorsunuzdur.

Evet, okullar sosyalleşilecek ortamlardır. Ancak vandalizm yapmak sosyalleşmeye dahil değil. Okulun kapısını kıran bir insan tahminimce meslek lisesinde okuyordur. Maalesef ülkemizde meslek liselerinden bir işçi yerine tinerci ve bıçakçı serseriler çıkıyor. Genelleme yapmıyorum, çoğunluk bu yönde. Umuyorum bu tavırlarınızdan dolayı hakkınızda kamu davası açılır.

@erehyeager hocam şunu da kabullenmeliyiz ki kızlar değişik varlıklar. Erkeklerden de tabii ki değişik olanları vardır ama kızlar genellikle serseri tipleri seviyor. Bu da bir gerçek, ben serseri birisi olmadığım için yalnızım mesela. Serseri olsaydım boş kalmazdım.
Çözüm: Sigara için bu sizi havalı yapar. Artık yanlız değilsiniz!

Hocam cidden boyle kizlar ile birlikte olacagima yalniz kalirim daha iyi, hiç uzulmeye gerek yok.

@erehyeager @433815 vallahi artık yalnızlık üzmüyor zaten. Bir süre daha öğretmenlik yapıp bırakmayı düşünüyorum. Sonra yurt dışına giderim sanırım, daha tam aklımda netleştirmedim.

Çözüm: Sigara için bu sizi havalı yapar. Artık yalnız değilsiniz!

Katılmıyorum, bence gerçekten canları istedikleri için ve ortamlarından dolayı içiyorlar. Yalan söylemiyorum, bir süredir sigara içilen ortamlarda bulunuyorum. Pasif bir içici oldum ve canım sigara çekiyor. :) Daha önce birkaç defa içmiştim. Umarım da başlamam.

Katılmıyorum, bence gerçekten canları istedikleri için ve ortamlarından dolayı içiyorlar. Yalan söylemiyorum, bir süredir sigara içilen ortamlarda bulunuyorum. Pasif bir içici oldum ve canım sigara çekiyor. :) Daha önce birkaç defa içmiştim. Umarım da başlamam.
Yani yaşı küçükler havalı olmak için içiyorlar.

@erehyeager bir de kızlar sigara içen erkekleri havalı buluyor maalesef.

Katılmıyorum, bence gerçekten canları istedikleri için ve ortamlarından dolayı içiyorlar. Yalan söylemiyorum, bir süredir sigara içilen ortamlarda bulunuyorum. Pasif bir içici oldum ve canım sigara çekiyor. :) daha önce birkaç defa içmiştim. Umarım da başlamam.
Canlari neden istiyor, cunku butun okulun kabadayilari sigara bagimlisi. Havali olduklarini dusunuyorlar.

Baslama, cidden degmez. Sigara para ve saglik kaybindan baska bir şey degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı