Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam konuyu kapatalim, bu arkadaşı daha fazla kıracak cümle demeyelim çünkü biri bana böyle dese bende çok üzülürüm. Biliyorum o da üzüldü biraz. Hatasını umarım anlamıştır, bir daha yapmaz. Anlamadıysa bile onun hayatı sonuçta bunun öteki tarafta çok büyük bir cezası var kul hakkı devlet malına zarar vermek. Sırayı bile karalamak günah.

2 sene önce coğ öğretmeni sinirlendiği icin derste kapıya tekme atarak kırmış ve hiç birşey olmamış. Bana konuşması saçma olmaz mı? Öğretmenle öğrencinin hukuki olarak pek farkı olmasa gerek

@XEfe.Bey yahu işin günahını sevabını geç. Senin benim vergilerimle alınıyor o eşyalar. Bunlar o mallara zarar verme hakkını kendinde nasıl buluyor?
@378923 öğretmeniniz parasını cebinden verip büyük ihtimalle olayı kapattırmış olabilir. İdare öğretmenin arkasında durmuştur büyük ihtimalle ancak öğrencinin arkasında duracağını sanmıyorum.

Hala daha karşısındaki insanın bir gram özelligini bile bilmeden onu azarlamaya çalışan bir adama o kozu vermemeye çalıştığïmı göremiyorsunuz.

Kimse senin burada hayvanlarla ilişkini, günlük hayattaki tutumunu gibi şeyleri eleştirmedi. Yaptığın olayın yanlış olduğunu söyledikleri zaman seni tanımalarına gerek yok. Arkadaşlarının gazına gelip kapı koluna tekme atan bir insana yanlış yapmışsın, saçmalamışsın, gereksiz güç gösterisi yapmışsın, çok cahilce bir davranış vb. şeyler demek için senin hayatını bilmeye gerek yok. Ayrıca tekrar söylüyorum çok ilkelce bir davranış. Ayrıca emin değilim ancak kızları etkilemek için yaptıysan kanka büyük hata. Ben bir kız olsam gözümde bir serseri olarak kalırdın ve senden uzak dururdum.

Konu çok saçma yerlere gidiyor arkadaşın bir hatası var evet ama onu yargılamamız için bu konuyu açmamış bir soru sormuş ne olur diye sorusuna cevap verelim sadece yoksa konu başka yerle gidecek.

Aga bunu beden dersinde yaptım ve sınıfta sadece 3 erkek vardı .))

Malum rusya ukrayna geriliminden dolayı tedarik edemedik

Kapı müdür yardımcısı tarafından kilitlenmiş. Demek ki orası sizi ilgilendirmeyen bir yer neden bir insan gidip kapıya tekme atar ki? Mantıklı açıklaması olduğunu umuyorum. Devlet malına zarar vermek o kadar kolay bir şey değil bunun elbet bir cezası olmalı. İçiniz rahatladı galiba kapıyı kırdıktan sonra... gördünüz mü odada ne olduğunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…