Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.094
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birinin iyi olup olmadığını anlayamazsın.
2 dakika da hemen iyi olduğu kanaatine vardın maşallah.
Kötü demiyorum fakat terbiye eksikliği var ve kimse arkadaşımızı karşısına alıp da nasihat etmemiş belli.
En önemlisi biri bu arkadaşımıza nasihat etse bacak bacak üstüne atıp hey moruk ne diyorsun kime ne anlatıyorsun sen diyecek kadar ukala biri bence ;)
Öğrenecek öğrenecek fakat söylenilenleri kulak arkası ederek çok büyük şeyler kaybeder haberi yok.
Lise öğrencisi olduğunu bildiğim için bir şey demek istemiyorum çünkü hepimiz öğrenci idik.
Ama herkes farklı idi. Bu arkadaşımız da o hızlı ve değişiklerden.
Daha fazla uzatmayalım fakat bu arkadaşımız bu vurdumduymazlığı ile çok büyük sıkıntı yaşayacak.

İyi forumlar.

Hocam konuyu kapatalim, bu arkadaşı daha fazla kıracak cümle demeyelim çünkü biri bana böyle dese bende çok üzülürüm. Biliyorum o da üzüldü biraz. Hatasını umarım anlamıştır, bir daha yapmaz. Anlamadıysa bile onun hayatı sonuçta bunun öteki tarafta çok büyük bir cezası var kul hakkı devlet malına zarar vermek. Sırayı bile karalamak günah.

Kamu malına zarar direkt disiplin cezası suçudur. Kamu malına zarardan alınan disiplin cezaları da bildiğim kadarıyla silinmemekte. Okulda gördüğün her şey kamu malıdır, silgiye zarar versen bile bu cezayı alırsın.

Ek olarak okul idaresi bu tarz şeylerde cezayı da vermek mecburiyetinde bildiğim kadarıyla. Cezayı vermemesi durumunda onlar da suçlu sayılabiliyor. İş görevden almaya kadar da gidebiliyor, yönetmelikte yazan bunlar. Kolay kolay sıyrılabileceğinizi sanmıyorum açıkçası işin içerisinden.
2 sene önce coğ öğretmeni sinirlendiği icin derste kapıya tekme atarak kırmış ve hiç birşey olmamış. Bana konuşması saçma olmaz mı? Öğretmenle öğrencinin hukuki olarak pek farkı olmasa gerek

@XEfe.Bey yahu işin günahını sevabını geç. Senin benim vergilerimle alınıyor o eşyalar. Bunlar o mallara zarar verme hakkını kendinde nasıl buluyor?
@378923 öğretmeniniz parasını cebinden verip büyük ihtimalle olayı kapattırmış olabilir. İdare öğretmenin arkasında durmuştur büyük ihtimalle ancak öğrencinin arkasında duracağını sanmıyorum.

Hala daha karşısındaki insanın bir gram özelligini bile bilmeden onu azarlamaya çalışan bir adama o kozu vermemeye çalıştığïmı göremiyorsunuz.

Kimse senin burada hayvanlarla ilişkini, günlük hayattaki tutumunu gibi şeyleri eleştirmedi. Yaptığın olayın yanlış olduğunu söyledikleri zaman seni tanımalarına gerek yok. Arkadaşlarının gazına gelip kapı koluna tekme atan bir insana yanlış yapmışsın, saçmalamışsın, gereksiz güç gösterisi yapmışsın, çok cahilce bir davranış vb. şeyler demek için senin hayatını bilmeye gerek yok. Ayrıca tekrar söylüyorum çok ilkelce bir davranış. Ayrıca emin değilim ancak kızları etkilemek için yaptıysan kanka büyük hata. Ben bir kız olsam gözümde bir serseri olarak kalırdın ve senden uzak dururdum.

Konu çok saçma yerlere gidiyor arkadaşın bir hatası var evet ama onu yargılamamız için bu konuyu açmamış bir soru sormuş ne olur diye sorusuna cevap verelim sadece yoksa konu başka yerle gidecek.

Kimse senin burada hayvanlarla ilişkini, günlük hayattaki tutumunu gibi şeyleri eleştirmedi. Yaptığın olayın yanlış olduğunu söyledikleri zaman seni tanımalarına gerek yok. Arkadaşlarının gazına gelip kapı koluna tekme atan bir insana yanlış yapmışsın, saçmalamışsın, gereksiz güç gösterisi yapmışsın, çok cahilce bir davranış vb. şeyler demek için senin hayatını bilmeye gerek yok. Ayrıca tekrar söylüyorum çok ilkelce bir davranış. Ayrıca emin değilim ancak kızları etkilemek için yaptıysan kanka büyük hata. Ben bir kız olsam gözümde bir serseri olarak kalırdın ve senden uzak dururdum.
Aga bunu beden dersinde yaptım ve sınıfta sadece 3 erkek vardı .))

Malum rusya ukrayna geriliminden dolayı tedarik edemedik 😁😁😁

Başlıkta da yazdığım gibi, liseye gidiyorum ve bugün arkadaşlarla aramızda şakalaşıp birbirimizi gaza getirdik ve kapıya tekme attım. Kapı müdür yardımcısı tarafından kitlenmişti ve biz de merak ediyorduk içinde ne olduğunu. Kapının açılması için kulp tarafına tekme atılması gerektiği için vurdum ve kapı kilitli olduğu için kolun olduğu yer kabak gibi açıldı ve mekanizma olduğu gibi kapıdan söküldü. Müdür falan kimse daha bilmiyor. En fazla ne olabilir?

Kapı müdür yardımcısı tarafından kilitlenmiş. Demek ki orası sizi ilgilendirmeyen bir yer neden bir insan gidip kapıya tekme atar ki? Mantıklı açıklaması olduğunu umuyorum. Devlet malına zarar vermek o kadar kolay bir şey değil bunun elbet bir cezası olmalı. İçiniz rahatladı galiba kapıyı kırdıktan sonra... gördünüz mü odada ne olduğunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı