Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.097
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@333365 Haklısınız hocam maalesef diyecek bir söz bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@M4LX1M şimdi bu tarz ufak tefek zarar veren bireyler ileride daha büyük zararlara sebep oluyor devlet için.

Şimdi bu tarz ufak tefek zarar veren bireyler ileride daha büyük zararlara sebep oluyor devlet için.

Toplumumuzun durumu zaten içler acısı. Bir de böyle bireyler böyle zarar vererek daha çok yokuşa sürüyor durumumuzu.

@M4LX1M ciddi bir eğitim reformu şart bireylerimize. Hayırlısı olsun.

@378923 Aferin sana, burası da zaten kapı fiyatları almak için en uygun platformdu. Bilerek kapıyı kırıyorsun, sonra da teknoloji forumunda pişkin pişkin ne kadar tutar diyorsun? Madem bu kadar kapı kırmaya heveslisin git kendi evinin kapısını kırsana, devletin kapısını neden kırıyorsun?

Dostum yaptığın şeyden muhtemelen pişmansın zaten. O konuda nutuk çekmeyeceğim. Soruna cevap vereceğim. İşlediğin suç TCK madde 152 kapsamında bir suç. Ciddi bir suç işlemişsin ve eğer başın yanmadan kapanmasını istiyorsan kapının tamir masrafını öğrenip karşıla. Öğretmenlerine de yanlışlıkla oldu şeklinde durumu izah et. Bir problem kalmaz.

Dostum yaptığın şeyden muhtemelen pişmansın zaten. O konuda nutuk çekmeyeceğim. Soruna cevap vereceğim. İşlediğin suç TCK madde 152 kapsamında bir suç. Ciddi bir suç işlemişsin ve eğer başın yanmadan kapanmasını istiyorsan kapının tamir masrafını öğrenip karşıla. Öğretmenlerine de yanlışlıkla oldu şeklinde durumu izah et. Bir problem kalmaz.
Bu kısa ve özlü mesajı neye borçluyum

@378923 bir daha böyle şeyler yapma. Borcun kalmaz o arkadaşa karşı, o arkadaş da aynısını düşünüyordur.

Bu kısa ve özlü mesajı neye borçluyum
Açtığın saçma konuya borçlu olabilirsin mesela? Ya da yaptığın saçma ötesi harekete? Düzgünce sebebi ile yapman gerekeni söyledim. Neden ukalalık yapıyorsun? En fazla ne olabilir ki kafasında hareket ediyorsun ben de git TCK 152. maddeyi oku diyorum. Yoksa senin yaptığın hareket de alacağın ceza da çok umrumda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı