Okulda nasıl korunulur?

Evet var da bulaşmasına gerek yok yani ekstra başına bela almasın ayrıca yanında bıçak falan taşıyorsa karşı taraf yapabileceği çokta bir şey yok.
Bildiği tekniklerle o bıçağı elinden alabilir. Hiç mi film falan izlemediniz hocam?

Bildiği tekniklerle o bıçağı elinden alabilir. Hiç mi film falan izlemediniz hocam?
Çocuk bir şey yapmayıp dayak yerse ve ailesi bunu öğrenirse de bela olur.

Ben karşılık vermeden dayak yemek istemiyorum ben de karşılık vermek istiyorum yüzüme yumruk yemek en istemediğim şey çünkü dişlerimde bir sürü dolgu falan var yani en ufak darbede zarar alabilir daha önce ön iki dişim kırılmıştı ve şimdi oralarda da dolgu var yani yumruk yemek istemiyorum.

Hocam bu nasıl bir nick ? Yeni konulardan bakarken GTX 1060 nasıl korunur olarak algıladım :D

Ben karşılık vermeden dayak yemek istemiyorum ben de karşılık vermek istiyorum yüzüme yumruk yemek en istemediğim şey çünkü dişlerimde bir sürü dolgu falan var yani en ufak darbede zarar alabilir daha önce ön iki dişim kırılmıştı ve şimdi oralarda da dolgu var yani yumruk yemek istemiyorum.

O zaman emanet taşı.

Birisi sizi zorbalıyorsa ve siz bunu hocanıza şikayet ederseniz çok düzgün bir okulda değilseniz işler daha kötüye gider. Lisede sınıfımda zorbalık gören bir arkadaşım hocaya şikayet etmişti ve 10. sınıftan mezun olana kadar 7/24 zorbalandı. Bıçakla tehdit edildi - her gün sınıfın içinde tekme tokat 5-6 kişiden dayak yedi.
Sınıf dışında kameralar önünde yumruk yiyip yere serilen bir arkadaşım oldu polise gitti dava falan açıyordu fakat yine bir sonuç çıkmadı.

İşin özü kendini en başta ezik gibi gösterme. Kendini savunmayı öğren ve sesin fazla çıksın bir kere zorbalanırsan istisnalar hariç sonra da zorbalanırsın.

Yumruğu iyi tutmanız lazım hocam. Böyle savurarak vurursanız işlemez. Yüzüne falan odaklanacaksın. Mike Tyson'un bir tane videosu vardı 3-4 yumrukta rakip yere yığılıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın burada rakibin boşluğuna vuruyor. Rakipte orayı korumak için mecbur yüzünü korumayı bırakıyor. Sonra Mike Tyson yüzüne odaklanıyor. Çenesine falan vuruyor.

Nasıl bir okul orası, okul içinde nasıl zarar verebiliyor? Eğer böyle vurdumduymaz hocalar varsa okulda karşılığını verin sizde. Sessiz kalırsanız daha da çok uğraşırlar.

Evet var da bulaşmasına gerek yok yani ekstra başına bela almasın ayrıca yanında bıçak falan taşıyorsa karşı taraf yapabileceği çokta bir şey yok ekstrem ders almadıkça oda Türkiye'de yok.
Konu sahibi bıçak ya da biber gazı taşıyabilir. Bunu sadece bu konu için demiyorum, artık gerekli bir şey. Mesela ben akşam dışardayken rahat edemiyorum. Yanımda ya bıçağım oluyor ya da köpeğim oluyor. Adana'da sıkıntılı bir yerde yaşıyorum. Normalde boşken kekolar falan ters ters bakıyor hesap soruyor akıllarınca. Yanımda dogo arjantin köpeğim olunca elleri ayakları titriyor :D. Maksat kendini savunabileceğin bir şey olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı