Okulda nöbetçi öğretmenlerin varlığından rahatsız oluyorum

Ne yasağı? Sanayilerde 14 yaşına kadar düştü çıraklık. Denetim olmuyor ki görüp yasak uygulasınlar 🤣
Düşmüş de bu yasaya aykırı gözükmüyor. İnternette araştırdığıma göre 14 yaş şuanda sınır. Ayrıca konuyla uzaktan yakından alakası yok. Bu mantıkla trafiğe de ehliyetsiz ruhsatsız çıkalım nasılsa denetim yok. Daha tonla böyle örnek verilebilir.

Düşmüş de bu yasaya aykırı gözükmüyor. İnternette araştırdığıma göre 14 yaş şuanda sınır. Ayrıca konuyla uzaktan yakından alakası yok. Bu mantıkla trafiğe de ehliyetsiz ruhsatsız çıkalım nasılsa denetim yok. Daha tonla böyle örnek verilebilir.
Ne alaka? Ehliyetsiz çıkan çıkıyor cezasını yiyor zaten. Her türlü denetim var. Verdiğin örneğe bak :D. Sanayiye gidip denetim yapan bir iş güvenliği personeli veya polis görmedim ben şahsen. Yapan da yapıyor. Sonuçta sigortasız çalıştırıyorlar. Alan memnun satan memnun :D.

Gitmesin, devamsızlıktan sınıfta kalsın. Sınıfta kalınca açığa geçebilir.
Ben o kısmını bilmiyorum hocam. Eğer öyle birşey varsa en iyisi bence de o.

Ne alaka? Ehliyetsiz çıkan çıkıyor cezasını yiyor zaten. Her türlü denetim var. Verdiğin örneğe bak :D. Sanayiye gidip denetim yapan bir iş güvenliği personeli veya polis görmedim ben şahsen. Yapan da yapıyor. Sonuçta sigortasız çalıştırıyorlar. Alan memnun satan memnun :D.
Tamam hocam siz denetim olmadığını düşündüğünüz alanlarda istediğinizi denemekte özgürsünüz. Ben arkadaşa ceza yeme riski olan bir eylemi yapmasını her mantıklı insan gibi önermiyorum.

Son düzenleme:
Tamam hocam siz denetim olmadığını düşündüğünüz alanlarda istediğinizi denemekte özgürsünüz. Ben arkadaşa ceza yeme riski olan bir eylemi yapmasını her mantıklı insan gibi önermiyorum.
Ben de önermiyorum ama arkadaşın yanlış yaptığı bir şey yok ki? 15 yaşında sanayide çalışması gayet normal. Denetim olsa çocuk işçi sayılmıyor zaten sorunu yok.

Çalışmasın demiyorum da hocam lise bitirmesi gerekiyor. Kanuna göre yasak yani. Alışacak ya da bilmiyorum.

Eskiden nöbetçiler benim için dikkat çekici bir unsur değildi dikkat çekici unsur olduktan sonra böyle oldu. Nöbetçileri dikkat çekici unsurdan çıkarırsam düzelir. Ama dikkat çekici ya da dikkat dağıtıcı unsurları umursamamak çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı