Okulda sadece eşofman giydiğim için tutanak yedim

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhabalar, dün okuldan gelirken tam apartmana girecektim, düştüm. Pantolonum kirlenmişti, ben de okulda kot yasak olduğu için eşofman giydim. Pantolon ile aynı renkte.

Bugün denetim varmış, takıldım denetime. Adımı, sınıfımı, okul numaramı falan aldılar. Diğer iki arkadaşım da aynı...

Şimdi ne olur hocalarım? Şimdiden teşekkür ederim hepinize. (Annem pantolonu yıkadığı için eşofman giydim.)

Durumunu açıklasaydın o zaman müdür yardımcına. Buraya yazdığın şeyi aynen söyleseydin anlayış gösterirdi. Demek ki başka bir olay da olmuş ki tutanak yemişsin.

Durumunu açıklasaydın o zaman müdür yardımcına. Buraya yazdığın şeyi aynen söyleseydin anlayış gösterirdi. Demek ki başka bir olay da olmuş ki tutanak yemişsin.
Söyledim, hoca çok kıl bi' hoca. Bir ara öğrencinin birinin kıyafetini yırtmıştı, kendi gözlerimle gördüm.

Söyledim, hoca çok kıl bi' hoca. Bir ara öğrencinin birinin kıyafetini yırtmıştı, kendi gözlerimle gördüm.

Eğer bu olay olurken başka arkadaşlarınızda şahit olduysa MEB'e şikayet etme hakkınız var. Okula müfettişler gelip açığa alınca adamı anlar o zaman insanlara zorbalık yapmayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı