Okulda üzerime iftira atılıyor

at0mdeniz

Decapat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün okulda 2. ders lavaboya gittim ve ben lavabodan çıktıktan sonra lavaboyu su basmış. Benden önce giren 4 kişi ise su sesi duyduklarını belirtmişler ama ben duymadım. Fakat şüphe çeken yönlerim var. Karşıda sanırsam 9-b sınıfı vardı. Arkadaşlar 571 şarkısı söylüyorlardı söyleyen kişi de arada detone oluyordu. Bende onu ses kaydına almak istedim. Olay olmadan önce tuvalete girdim ses kaydını açtım sonra çıktım. 2 tane kız geldi o arada bende geri tuvalete girdim geri çıktım. Gene kızlar oradaydı sonra geri girdim geri çıktım. Sonra kapının yanında durdum biraz ve sonrasında ses kaydını kapatıp sınıfına döndüm. Olay 32 saniye sürdü. Ardından son ders müdür yardımcısı beni çağırdı kameralardan bakmışlar. Birisi tuvalete girip bidon ile tuvaleti patlatmış. Üstümde de mont var o arada iyice dikkat çektim zaten. Benden önce ve sonra girenlerde tuvalete bidon falan götürmemişler. Bidonu tuvalette alıp tuvaleti patlatıp çıkmışlar ama olay öyle ki ben tuvaletten çıktıktan 10 dk sonra sular dışarıya yayılmaya başlamış. Ben çıktıktan 5dk sonra da bir kişi girmiş ve su sesi duyduğunu belirtmiş. Yani tüm şüpheler benim üstümde elimde kanıt olarak tek ses kaydı var ne yapabilirim?
 
Olay olmadan önce tuvalete girdim ses kaydını açtım sonra çıktım. 2 tane kız geldi o arada bende geri tuvalete girdim geri çıktım
Bu cümleden dedim hocam.
Keşke.


Kızlar girmedi kanka erkekler tuvaletinde oldu olay ve gidip birisi su bastığını görüp söylemiş müdüre benim de az önce haberim oldu böyle bir şey olduğundan.
O zaman o ses kaydınız dinletmen lazım.
 
"Yapmadım, görüntü kaydı bir şeyi değiştirmez. Tuvalete kova soktuğumu gördünüz mü? Benden sonra giren arkadaşın yapmadığını nereden biliyorsunuz?" bu cümleler seni kurtarır emin ol. Ki büyük ihtimal de senden önce giren arkadaş yaptı.

Evet işte fakat ben tuvaletten çıktıktan 10 dakika sonra gerçekleşiyor bu olay ve benden sonra 1 kişi giriyor tuvalete o çıktıktan sonra sanırsam tuvalet patlıyor.
 
Dostum ondan bahsediyorum zaten, senden sonra giren arkadaşın yapmadığına nasıl kanaat getiriyorlar?

Dedikleri şey şu sen çıktıktan 10 dk sonra tuvalet patlıyor 5dk içinde oradan su taşamaz zaten diyorlar günah keçisi yerine konuyorum gibi geliyor biraz ama hakkımı savunmayı biliyorum.
 

Geri
Yukarı