Okulda üzerime iftira atılıyor

Dedikleri şey şu sen çıktıktan 10 dk sonra tuvalet patlıyor 5dk içinde oradan su taşamaz zaten diyorlar günah keçisi yerine konuyorum gibi geliyor biraz ama hakkımı savunmayı biliyorum.
Nerede bu okul? Seni bununla suçlayanlar matematik profesörü mü? Nasıl suyun basıncını ağırlığını hesaplayıp ''5 dk da taşmaz ama 10 dk da taşar, o zaman sen yaptın'' diyebiliyorlar? Saçmalığa bak. E aynı mantıkla belki de su çok güçlüydü senden önce giren yaptı sana denk geldi. Veya çok güçsüzdü senden çok önce giren yaptı sana denk geldi. Mantığa bak. Söylediklerinin hepsi varsayım. Somut bir delilleri yok. Onların mantığı ile silahla birisi ölse, karşımıza ilk çıkan silah taşıyan şahsı tutup içeri atalım. Onun da silahı var kesin o yapmıştır diye. Saçmalığın daniskası resmen.
 
Nerede bu okul? Seni bununla suçlayanlar matematik profesörü mü? Nasıl suyun basıncını ağırlığını hesaplayıp "5 dk da taşmaz ama 10 dk da taşar, o zaman sen yaptın" diyebiliyorlar? Saçmalığa bak. E aynı mantıkla belki de su çok güçlüydü senden önce giren yaptı sana denk geldi. Veya çok güçsüzdü senden çok önce giren yaptı sana denk geldi. Mantığa bak. Söylediklerinin hepsi varsayım. Somut bir delilleri yok. Onların mantığı ile silahla birisi ölse, karşımıza ilk çıkan silah taşıyan şahsı tutup içeri atalım. Onun da silahı var kesin o yapmıştır diye. Saçmalığın daniskası resmen.

İdare biraz saçma zaten müdür baş sorumlusu adlı şahıs bize diyor ki disiplin kurallarını ezberlemez iseniz sizi disiplin kuruluna sevk edeceğim diyor ahah.
 
İdare biraz saçma zaten müdür baş sorumlusu adlı şahıs bize diyor ki disiplin kurallarını ezberlemez iseniz sizi disiplin kuruluna sevk edeceğim diyor ahah.
Kendinizi ezdirmeyin. Liselerdeki çocuklar çoğu zaman korku ile bastırılır. İsyan çıkarın demiyorum ama hakkınızı da arayın. Ne demek ezberleyeceksiniz ya? :D Millet kafayı yemiş iyice, müdür oldu diye farklı bir mertebeye ulaştığını sanıyor sanırım arkadaş. Lisedeki arkadaşlarınızdan biri bıçağı takarsa görürüm onu.
 
Kendinizi ezdirmeyin. Liselerdeki çocuklar çoğu zaman korku ile bastırılır. İsyan çıkarın demiyorum ama hakkınızı da arayın. Ne demek ezberleyeceksiniz ya? :D millet kafayı yemiş iyice, müdür oldu diye farklı bir mertebeye ulaştığını sanıyor sanırım arkadaş. Lisedeki arkadaşlarınızdan biri bıçağı takarsa görürüm onu.

Komik olan şey ayağında protez var yürürken zort zort ses çıkartıyor. Bir tane kız kızlar tuvaletinde kıyafetini değiştirmiş kızlar onu şikayet etmiş bu yüzden tutanak yedi kızcağız.
 
O zaman oda sınırlı yetkisini üzerimizde kendi otoritesi için kullanmasın.

Orada o ses kaydını çekmeseydin bunlar başına gelmezdi. Bak sana Allah'ın sözlerini söyleyeyim. Yer yüzünde bozgunculuk yapmayın, başınıza gelen nusibetler kendi eliniz ile yaptıklarınızdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı