Okulda yalnız kalmışken neler yapılabilir?

Berkay1206

Centipat
Daha fazla  
Şimdi bizim 3 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı ama bir grupta en çok dışlanan kişi bendim, maddi olarak değil ama mesela bir kıza durduk yere 'bu senden hoşlanıyor' falan diyorlardı. Herkes hakkında dedikodu yapıyorlardı. (benim arkamdan konuşup, sonra benim yanımda diğer arkadaşın arkasından konuşuyorlardı.) Sonra ben bunlarla küstüm ve benim konuştuğum diğer kişilerin yanına gidip benden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Sadece bir kişiyle konuşuyorum arkadaş olarak. Okuldan çok sıkılmaya başladım, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynını yaşıyorum hocam. Onlarla iletişimi kesin, konuştuğunuz kişiyle samimileşin. Dersleri de dinlemeye başlayın. O konuştuğunuz kişiye uzaklaştırma olayını da söyleyin küstüğünüz kişinin çevirdiği haltları. Bana da oluyor bunun çok benzeri. Arkadaş bildiklerim gitti durduk yere iletişimi kesti, ondan sonra sınıfta benden uzaklaşılmaya başladı ve 1 tane konuştuğum düzgün biri var artık. Benimkinde arkada bir şeyler döndürmüş yüksek ihtimal arkadaş bildiklerim. Dedikodu falan çıkarmışlardır muhtemelen.

Şimdi bizim 3 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı ama bir grupta en çok dışlanan kişi bendim, maddi olarak değil ama mesela bir kıza durduk yere 'bu senden hoşlanıyor' falan diyorlardı. Herkes hakkında dedikodu yapıyorlardı. (benim arkamdan konuşup, sonra benim yanımda diğer arkadaşın arkasından konuşuyorlardı.) Sonra ben bunlarla küstüm ve benim konuştuğum diğer kişilerin yanına gidip benden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Sadece bir kişiyle konuşuyorum arkadaş olarak. Okuldan çok sıkılmaya başladım, sizce ne yapmalıyım?

Sanaldan düzgün biri gelirse onunla arkadaşlık yapabilirsin ya da direk lise değiştirebilirsin.

Kütüphane falan var mı okulunda? Oraya uğramanı tavsiye ederim, bazen insanın kafasını dinlemesi gerek hele ki şu durumlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı