Okulda Öğle Tatilinde Neler Yapılabilir ?

• Konuyu başlatan Roxor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 4.267
Dış görünüş herşeydir diyen, uzun saçlıyım diye bu Satanist bu Ateist diyenlerle arkadaşlık mı yapayım ?
Sizin okulda sıkıntı var o zaman. Bizim sınıfta agnostik de var uzun saçlı da var. Hem insanın dostluğu ilgilendirir dini ırkı görünüşü değil. Soruna gelince çizimin iyiyse çizim yapabilirsin. Bir de eski kafalı öğrencileri olan okulunu çok merak ettim okulun ismini söylermisin ?

Dış görünüş herşeydir diyen, uzun saçlıyım diye bu Satanist bu Ateist diyenlerle arkadaşlık mı yapayım ?
Kocaman okulda illaki senin gibi düşünen bir insan vardır, senden küçük yada büyük olabilir, akıl yaşta değil baştadır. Ama asosyalsen ve arkadaş edinmek istemiyorsan senin tercihin.

Samsun'da Namık Kenal Anadolu Lisesin de okuyorum. Okulda benim gibi uzun saçlı benimle birlikte 5 kişi var. Yanıma yaklaşmaya tırsan insanlar var. Bu insanlar iletişime bile geçmediklerim oluyor genelde. Arada kafa dengim bir kaç kişi çıkıyor. Onlarla arkadaşlığımı bozmuyorum.

Fiziksel olarak aşırı benzetildiğim biri bile çıktı :D .

(Fotoğrafta atacaktım boyut çok büyük dedi. Atamadım :( .)

Bende Samsun'dayım oraya çok yakın biryerde oturuyorum . Keşke başka okullara nakil isteseydin . Namık Kemali kime sorsan gitme der . Mümkünse 2.Dönem başka okula geç . Bende Mithatpaşa Anadolu Lisesinde okuyorum :) .

Bende Samsun'dayım oraya çok yakın biryerde oturuyorum . Keşke başka okullara nakil isteseydin . Namık Kemali kime sorsan gitme der . Mümkünse 2.Dönem başka okula geç . Bende Mithatpaşa Anadolu Lisesinde okuyorum :) .

Yürüme mesafesindeyim,akraba öğretmen var, ikizim var, kimden ne geleceğini biliyorum. Azıcık internetten sosyalleşirim olur biter :) .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı