Okulda zorbalık görüyorum

Yaş önemli değil çoğundan daha iyi dedin. Aileme demememin nedeni var. Nedeni de şu ben müslüman değilim ve ailem bilmiyor onların kulağına gider diye korkuyorum ve beni keserler öğrenirlerse oyüzden. Ama herkese saygım var ön yargılı şeyler demezseniz sevinirim. Kötü şeyler de yapmıyorum. Teşekkür ederim yazman yeter.

Baban müdür ile konuşup durumu izah etsin sınıfını değiştirirler o insanlar için kendine zarar verme.

İntihar etmek korkaklıktır. Mümkünse sınıf değiştirmek için ailene ya da sizinle ilgilenen müdür yardımcısına söyleyebilirsin. Ayrıca "Sen müslüman değilsin ıhıhıhıhı" dedikten sonra ayvayı ısırıp tükürmek nasıl bir Neanderthal'liktir yahu?

Son düzenleme:
Hocam okuyamadım bile paragraf kullansaydınız ya?

Wattpad hikayesi gibi mübarek. Zorbalar varmış ayva falan fırlatmışlar.

Daha ilk cümlenden başkalarını eleştirip yargılamışsın. Sevgili değiştiriyor diye başkası benim yerime zorbalık görmeli diye mi düşünüyorsun? Olayların başlangıcı yok sanki gökten inmişler de birden bire "gelin buna bir ömür zorbalık yapalım" demişler gibi. Arkadaşın yok mu, çevrende durun diyecek kimse yok mu? Gördüğüm kadarıyla yaşça da çoğundan büyüksün. İstediğin sosyal medya platformuna, yetkili birime beni taciz ediyorlar diye yazsan hayatlarını kaydırırlar onların. Ailene de söylesen, okuldaki öğretmenlere, müdüre vb. gayet de ilgilenirler ilgilenmezlerse onların da üstleri var. Bolca drama, minimum realite var hikayende.

Üstteki yazdığım yazıda belirttim. İçime kapanık ve utangaç biri değilim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Aksine mutsuz olmama rağmen gülümseyip dururum. Eğlendiririm. Eğlenirim de. Ama bunlar başka bir yaratık işte. Sınıfta 3 5 konuştuğum kızlar var neyseki ama çok da samimi değilim.

Fake ise baştan söyleyim hoş değil.
Reel ise sen onlara bir şey yapmışsın ki onlar da sana sataşmış. Kapanık ve utanık değilsen onların üstüne çıkmasına neden en başta izin verdin? Kusura bakma ama hikaye lozan hocam.

Baban müdür ile konuşup durumu izah etsin sınıfını değiştirirler o insanlar için kendine zarar verme.
Meslek lisesiyim artık bölüm sınıf değişmiyor. Başka değiştirmek isteyenlerde vardı ama değişmiyor. Bölümümü çok seviyorum ama sınıfım iyi değil.Küçük bir yerde yaşıyorum gidebileceğim pek lise yok gideceğim varsa da artık kontenjan boşsa bile gitmem zor.

Öncelik ile hikayende çelişkiler var, okul yönetiminden sınıfının değişmesini isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…