Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Okul değiştir kardeşim bence sen.

Makam arabasıyla eşlik etsinler mi?
Olur.
Okul değiştir kardeşim bence sen.
He bu da mantıklı bak.
Bu sorunu çözebilecek tek kişi abin falan gidip korkutması lazım sana zorbalık yapanları.
Aynen hocam müthiş bir kan davası olur meze olur ortaya.
Bu denensin.

Lisedeysen sana bi gıcık kapsalar iş kötü yerlere gider bence.

Yok hocam müdüre dayak atmadığınız sürece atmazlar kimseninde umurunda değil kimin kime zorbalık yaptığı hocalara söylese falan hocalar bile dalga konusu yapabilir şahit olmuşluğum var.

Bizim müdürler hep gıcıktı bu zamana kadar hiçbir müdüre ısınamadım biriyle kavga edincede hiç şeyime bile takmazdım güler geçerdim bana vurmaya kalkışırsada gider müdürle konuşurdum öyle böyle ikna ederdim.

Aer
Arkadaş konuyu terk etti galiba. Gelse bir çözüm sunacağız ama yok ortalıklarda (K. Sahibi)

Dostum ya arkanı güçlendireceksin dayakla adam edeceksin ama yapamam diyorsan tek çaren okula şikayet edip ailene söyleyip şikayetçi olmak, şiddete başvurma tek başına seni çıkışta diğer dünyaya götürürler maalesef Türkiye böyle kültürsüz tek vasfı ortalığı karıştırmak olan kekolarla dolu yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…