Okulda zorbalık nasıl engellenir?

Makam arabasıyla eşlik etsinler mi?
Olur.
Okul değiştir kardeşim bence sen.
He bu da mantıklı bak.
Bu sorunu çözebilecek tek kişi abin falan gidip korkutması lazım sana zorbalık yapanları.
Aynen hocam müthiş bir kan davası olur meze olur ortaya.
sen en mantıklısı dediğim gibi anana babana söyle gidin müdürle bir güzel konuşun babası o çocugnda anne babasını çağırınca babası yüksek ihtimal bir güzel döver onu bana laf getiriyorsun diye o saatten sonra bulaşacaklarını çok sanmıyorum he bulaştılarmı bu sefer okuldan atılır gelecekleri mahfolur. Böyle durumlarda kavga asla çözüm değil hiç beklemediğin bir anda itin biri bıçağı takar hayatını karatır ondan sonra ya makineye bağlı yaşarsın yada tahtalı köyü boylarsın.
Bu denensin.

Yok hocam müdüre dayak atmadığınız sürece atmazlar kimseninde umurunda değil kimin kime zorbalık yaptığı hocalara söylese falan hocalar bile dalga konusu yapabilir şahit olmuşluğum var.

Bizim müdürler hep gıcıktı bu zamana kadar hiçbir müdüre ısınamadım biriyle kavga edincede hiç şeyime bile takmazdım güler geçerdim bana vurmaya kalkışırsada gider müdürle konuşurdum öyle böyle ikna ederdim.

Aer
Bizim müdürler hep gıcıktı bu zamana kadar hiçbir müdüre ısınamadım biriyle kavga edincede hiç şeyime bile takmazdım güler geçerdim bana vurmaya kalkışırsada gider müdürle konuşurdum öyle böyle ikna ederdim
Arkadaş konuyu terk etti galiba. Gelse bir çözüm sunacağız ama yok ortalıklarda (K. Sahibi)

Dostum ya arkanı güçlendireceksin dayakla adam edeceksin ama yapamam diyorsan tek çaren okula şikayet edip ailene söyleyip şikayetçi olmak, şiddete başvurma tek başına seni çıkışta diğer dünyaya götürürler maalesef Türkiye böyle kültürsüz tek vasfı ortalığı karıştırmak olan kekolarla dolu yapacak birşey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı