Okulda zorbalık nasıl engellenir?

hiç bir şey olmuyor dediği için.

Hey Allah'ın hocadan müdürden bile korkmazlar

Babama söylemeye utanırım dayak yediğimi duyarsa
9. Sınıf

Ortaokul büyük ihtimalle konuda ilkokullar ve ortaokullar yazıyor.
9. Sınıf

Teke tekte bazılarını alırım ama bana vuran çocuğu bilmiyorum birde arkaları kuvvetli okul çıkışı polislerin görmeyeceği bir yerde 20 kişi döverler

Aer

Arkadaş konuyu terk etti galiba. Gelse bir çözüm sunacağız ama yok ortalıklarda (K. Sahibi)
Burdayım

9. Sınıf

Son düzenleme:
Dayak yedim demede bana laf atıp vurmaya çalışıyorlar de dövdüler deme yani, başka çözüm yolu yok.

CİMER'e durumu yaz müdür ve öğretmenlerin ismiyle birlikte şikayetçi olup önemsenmediğini belirt karakola gidip şikayetçide olabilirsin. Tek mücadele yöntemi bu değil ama en sağlıklı bu.

Son düzenleme:
Sen kendi hakkını savunmadigin sürece kimse seni korumaz. İş hayatı gerçek hayat dahil durum budur.. Ülkemiz hatta dünya şerefsiz insanlarla dolu...

Birisi seni zorbaladiginda vurduğunda rahatsız ettiğinde gidip başında ki öğretmene müdüre veya patronuna söylemen birsey çözmeyecek... Bir daha olmasın vs gibi uyarılarla konu kapanacak ama şerefsiz adam rahat durmayacak ispiyoncu vb lakaplar takılacak sana vurmaya vs devam edecek olay boka saracak..

Şu devirde biri birisini öldürüyor ve hapse girmiyor.. Ülkemizin ve insanlarımızın adalet sistemi maalesef çocukluktan yaşlılığa her noktada şerefsizleri korur.. Sen o çocuğa sağlam Bi yumruk indirmedikçe veya boy gösterip üstüne yurumedikçe her alanda zorbalanacaksın.. Kendinden verdiğin ufacık minicik her taviz katlanarak artacak.. Birisine kalem verirsen yarın 2 kişi kalem isteyecek.. Patronun 10 dakika geç çık birsey olmaz derse bil ki 1 hafta sonra 10 dakika 30 dakika olacak...

Ya bu tiplere sahip ortamlardan kaçacaksın okul değiştirmek, iş değiştirmek veya sokakta koşarak kaçmak..

Yada karşılık vereceksin. Başka çözüm yolu yok Büyüklerden aldığın çoğu yardım çözüm değil geçiştirme olur. Hiç bir öğretmen müdür öğrencilerine gerekli değeri vermiyor. Maaşını alıp sorunsuz bir şekilde gün bitirme derdindeler.. Sorun olduğunu söylediğinde görmezden geliyorlar...

Ben dövemiyorum dediğin noktada sen adam bulacaksın babana söyle baba bana böyle böyle yaptılar. Kimse evladını zorbalansın şiddete uğraşın diye okula göndermiyor. Benim çocuğuma bu yapılsa önce müdahale etmeyen öğretmeni döverim sonra o çocuğu..

Son düzenleme:
Okula birşeyler götür)

Kimse kimsenin kafasına pat diye vuramaz bir de 9. sınıf hadi ilkokul kavgaları olsa neyse de kafaya vurmak ne öylece müdüre söylerseniz max uyarı alırlar eğer tek kişiyse ve kesici delici alet taşıyan tiplerden değilse vurmadan duruşunu koy yada tehdit et yada iftira at okuldan atılsınlar.

Çözüm yok değil mi?Ne bekliyorsunuz öğretmenden mesela caydırıcı ceza veremiyorsun,tokat atsan saatinde sülalesi okula taşınır,akşamına technopat a yazar çocuk okulda şiddete uğradım diye.Sonra şikayet et diyeni mi ararsın,ifşa et diyeni mi.Eskiden okumaya yüzü olmayanı şutluyorlardı sanırım artık o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…