- Makaleler
- 1
Kaçıncı sınıfsınız?Daha önceleri toplanıp şikayet edecektik arkadaşlarla, çocuğun kulağına gitmiş bu, arkadaşlarımı 10-15 kişi toplatıp okul çıkışında dövmeye çalışmış.
Kaçıncı sınıfsınız?Daha önceleri toplanıp şikayet edecektik arkadaşlarla, çocuğun kulağına gitmiş bu, arkadaşlarımı 10-15 kişi toplatıp okul çıkışında dövmeye çalışmış.
Öğretmenlerine ya da ailene söyleyebilirsin.
9 hocam.Kaçıncı sınıfsınız?
Bana da yapmışlardı okulu toplayıp gelmişlerdi ben de babama demiştim abilerim dayılarım gelmişti sonuç onlara girdi. Dövebiliyorsanız dövün, hocaya söylersen çok bir şey değişmez.Daha önceleri toplanıp şikayet edecektik arkadaşlarla, çocuğun kulağına gitmiş bu, arkadaşlarımı 10-15 kişi toplatıp okul çıkışında dövmeye çalışmış.
Bana da yapmışlardı okulu toplayıp gelmişlerdi ben de babama demiştim abilerim dayılarım gelmişti sonuç onlara girdi. Dövebiliyorsanız dövün, hocaya söylersen çok bir şey değişmez.
9 hocam.
Yanında arkadaşın varsa birbirinizi şikayet edin değiştirir öyle.Yerimi değiştirse sorunun %60'ı çözülecek ama kadın sanki yemin etmiş 2.döneme kadar değişiklik yok diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.