Okuldan bıktım usandım

Evett sınıfımın öğrencileri de bir kafa zaten %90 sevmiyorum hep konuları cinsellik,para. Saçım kıvırcık ve uzun bu yüzden sınıfımda kız gibi davranıyorlar nazik davranınca daha çok üstüne geliyorlar. Bu devirde gerçekten nazik olmamak lazım bir zaman sonra artık eskisi gibi kız muamelesi görmüyorum nazik davranmadığım için.
Zaten okuldan eve gelince 4,6 saat sonra gün bitiyor.

Son düzenleme:
Biliyorum bu duyguyu sabah 6.30 da kalk okula git orada sınıfın zorbalarıyla uğraş keko direk ondan sonra hocanın dır dırını dinle sabah saat 7.30 da 2 saat müdürün konuşmasını dinle özellikle kış aylarında akşam 17:00 eve gel saat 22 de yat ve bu döngü devam eder şükürler olsun açık liseye geçtim kafa rahat hem sporla uğraşmayada zaman kalıyor hoca dırdırı yok istediğin zaman kalk dersini uykulu uykulu değil dinç halde dinle.

Aynı duyguyu çok uzun zamandır yaşadım. Notlarım da kötü geliyordu okul ortamında insanlardan dolayı hiçbir şekilde konsantre olamamaktan geçen sene hayatımdaki en güzel kararı verip okuldan kaydımı aldırdıktan sonra açık öğretime yazıldım. Bu kadar uzun zamandır neden bunu düşünmedim diye kendime kızmıyor değilim. İstediğim zaman kalkıyorum, yemek yiyorum, ders çalışıyorum bütün sorunlarım bana ait ve herhangi takıldığım konu olursa açıyorum Google'yi öğreniyorum neyin ne olduğunu. Hem de canım isterse bir işe yazılıp bir yandan para kazanıp, bir yandan da okulumu bitirmekle uğraşabiliyorum.

Tarih kitaplarinda tarih dogru anlatilmiyor.

Hocam LGS'ye calisiyorum cunku fen lisesi kaldirabilecek duzeydeyim.

Siz bilirsiniz hocam. Ben de neyse ki kaldırabiliyorum ama kaldıramayan da çok var. Saçma fen lisesi müfredatı yazılılarda çıkmasa çok iyi olacakta kime ne söylüyoruz...

Keşke bende açığa gecebilsem ama bizimkiler kabul etmez bıktık artık..

Sınıfa girince neden ayağa kalkıyoruz ki saygiymis falan hepsi boş.

Aynı durumdayım bende. Senelerdir bahaneler ile okudum, sınavlara girdim, liseye yerleştim vs. dedim ama artık gariptir ki beni de okul çok fazla sıkmaya başladı. Her gün farklı matematik konuları, saçma sapan dersler artık bunaltıyor.

Tam da böyle hayıflanırken okulumun karantinaya alınması peki.(pardon sınıfımın)

Bu durumu yaşadığım için seni anlıyorum. Lise'de okulum 9 saat'di. Gerçekten bitse de kurtulsak diyordum. Okul da bazı dersler öğrencilerin zamanını çalmaktan ibaret. Temel dersler verilse onların yerine daha yararlı olur.

Açık liseye geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…