Okuldan bıktım usandım

İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde yaşayanlar yine iyi. Çıkıp sosyalleşebiliyorlar. 20k nüfusu olan ilçede tıkılıp kaldım. Tanışacak konuşacak kafa dengi düzgün biri yok. Büyük şehirde çıkar yollarda gezersin. Burada öyle şeyler yok. İlçe 2 caddeden oluşuyor. Büyük şehirlerin çoğu denize sıfır. Canın sıkılınca bir çıkıp denizi izliyorsun. Burada o da yok. Çıkıyorsun dağ. Camdan bakıyorsun dağ.
Hiç mi kafa dengi yok?
Benim 4 kafa dengim vardı.
Biri kıza kaçtı(cidden hoşlandığı kızdan nefret ediyorum diye dostluk bitirdi, o kaybetti neyse.)
Birini müdür canı istedi başka sınıfa verdi, artık çok yakın değiliz ne yazık ki... Ama çok yakın kankam.

Sınıfta 2 kafa dengi kaldı. Gerisi kavga etmemek için arkadaşlık yaptıklarım veya düz arkadaşlarım.

Hiç mi kafa dengi yok?
Biri kıza kaçtı(cidden hoşlandığı kızdan nefret ediyorum diye dostluk bitirdi, o kaybetti neyse.)
Birini müdür canı istedi başka sınıfa verdi, artık çok yakın değiliz ne yazık ki... Ama çok yakın kankam.

Sınıfta 2 kafa dengi kaldı. Gerisi kavga etmemek için arkadaşlık yaptıklarım veya düz arkadaşlarım.

Bende kimse yok...
Hiç mi kafa dengi yok?

Anneme babama bilgisayar anlatmaktan bıktım. Onlarda bıktı. Yapacak bir şey bulamıyorum. O kadar bıktım ki.

Eğer sınav seneniz değilse ve evde çalışabiliyorsanız okulda diğer arkadaşlarınıza engel olmayacak şekilde eğlenin. 10. sınıfım matematik, felsefe ve biyoloji dışındaki dersleri dinlemem dinlemiş gibi yaparım. Eğlencesine gidiyorum, ailemde söylüyorum. Eve gelip dersimi çalışıyorum. Sosyal ortam olmasaydı çoktan açığa geçerdim.

Ülke de özgürlük var diyorlar eğitim sistemin de okuyacağımız/istediğimiz bölümü seçemiyoruz, Lise de seçiliyor fakat bunun ilkokul (3 veya 4 gibi) başlaması gerek. Sabahın körün de kalkıp kalkıp bir şeye ulaşamayacağımız ülke de soğuk sıralara oturup 1-2 boksör'ün anlattığı dersi dinliyoruz. Öğretmen de denmemeli her hatamız da kafamıza kalem iniyor.

Valorant'ın toxic sunucusun da yediğim azarların belki 200 katını okul da yiyiorum.
Ağzına sağlık
Bana her ortamın faydasının dokunduğunda inanırım ama okulun asla

Hayatımin 10 senesi okulda geçti artık bunaldım. Her gün 8 saat farklı bir okula geçmek isterdim ama ailem izin vermiyor. Daha doğrusu annem bir şey demiyor babamla da konuşulmuyor. Zaten şu anki okulda telefonları topluyorlar, yol çok uzak. Her gün dolmuşa 13 lira veriyorum toplam 2 saat. Gerçekten bunaldım 10 senedir sınıftaki başı bozuklar dinlemekten de yoruldum bıktım artık.
Dostum çok haklısın, kim severek gidiyor ki? Şimdi böyle bakmak yerine şöyle bak, onlardan farkın şu. Belli başlı hedefin vardır zaten. Göğüs germen gerekiyor biraz, eğer aileni falan ikna edip başka okula gidemezsen falan. Senin için tecrübe olur. Başka sıkıntılar senin için kolay olur. Anla işte, diğerlerinden farkın olur. Gününü olabildiğince eğlenceli yapmaya çalış. Gerekirse deli gibi hareketler yap. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı