Okuldan bıktım usandım

LGS de sadece matematiği yapamadım ve 380 aldım ondan sonra benim hayatım altüst oldu
İstemediğim bir okula gittim ve öğretmenler tam bir... (9. sınıftayım) her gün 6.30 da kalktım ama matematik ortalamam 45 olduğu için teşekkür alamadım ve moralim yerlerde
Sanki mat hocası puan verse bir şey oluyor artık okuldan bıktım 10 senedir aynı şey hocalarla uğraş vallahi okulda arkadaşlarım olmasa açığa alacağım yeter zaten 11. sınıf bitince açığa alıp dershaneye gideceğim

Sınıfa girince neden ayağa kalkıyoruz ki? Saygıymış falan hepsi boş.
Saygı duyulabilecek biriyse kendi isteğimle kalkarım zaten. Ama maalesef saygı duyulamayacak tipler öğretmen olduğu için istemeyerek bu işlemi yerine getiriyoruz.
Açık liseye geçebilirsiniz.
Keşke bu kadar basit olsa. Bazı bireylerin aileleri bu duruma karşı oluyor. Bizimkiler karşı olmasa bende beklemeden geçerdim.

On birinci sınıfta devamsızlıktan kalmıştım. Bir daha aynı sınıfı okumak istemedim. Aradan iki sene geçti. Açık öğretime girdim ve bir yıl içinde okulumu tamamladım. Sonra üniversite sınavına girdim, maalesef iyi bir puan alamadım. Bu sene tekrardan sınava girmeyi düşünüyorum. Umarım iyi bir yeri tuttururum.

Boş duyar. Git sende torpil al o zaman çok da umurumda.
Bos duyar mos duyar degil, insanlarin haklarini cigniyorsun ve karsi cikana duyar yaptigini soyluyorsun. Ben neden torpil alip baskasinin hakkini cigneyeyim? Burada senin duzelmen gerek, benim bozulmam degil. "Baskasi da torpil aliyor" gibi bir bahane sunmayi dusunursen diye onden soyleyeyim, baskasinin insanlarin haklarini cignemesi senin de cignemen gerektigi anlamina gelmiyor.

Bos duyar mos duyar degil, insanlarin haklarini cigniyorsun ve karsi cikana duyar yaptigini soyluyorsun. Ben neden torpil alip baskasinin hakkini cigneyeyim? Burada senin duzelmen gerek, benim bozulmam degil. "Baskasi da torpil aliyor" gibi bir bahane sunmayi dusunursen diye onden soyleyeyim, baskasinin insanlarin haklarini cignemesi senin de cignemen gerektigi anlamina gelmiyor.

Ben birisin hakkını falan çiğnemiyorum. Mecburum, mecburdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı