Okuldan bıktım

Konu sahibi @471717 gibileri dinleme. Otur ve düşün. Büyüklerine ve o yapacağın işten insanlarla konuş. Sana fikirler versinler. @471717 senin bir şeyler başarmanı istemiyor. Ben ise, senin bir şeyler başarmanı istiyorum. Bir de hayatından karamsarlığı çöpe at.

Knk herşey kafada biter, sen yapamam dersen zaten yapamazsın, önce kendini kandır sonra çabala

Konu sahibi @471717 gibileri dinleme. Otur ve düşün. Büyüklerine ve o yapacağın işten insanlarla konuş. Sana fikirler versinler. @471717 senin bir şeyler başarmanı istemiyor. Ben ise, senin bir şeyler başarmanı istiyorum. Bir de hayatından karamsarlığı çöpe at.
Başarmasını istemiyor muyum? Sadece boş motivasyonlarla anlık gaza gelmemesini ve günlerini çöpe atmamasını söyledim.

@Acicekenmazlum
Neyse, insanların boş motivasyonlarına kanma, çabuk sönüyor.
Birader bütün karamsarlığını da alıp gitsene buradan. Sinir bozmaya başladın.
@Acicekenmazlum hocam sizde Allah'tan umudunuzu kesmeyin. Neyin ne olacağı belli olmaz. Bir yerde iş öğrenebilirsiniz. Yeteneğiniz olmayabilir ama bu birşey hakkında azimle çalışmaya engel değil. Bu eğitim sisteminde çok zor ancak ders çalışıp yazılım okuyabilirsiniz. Onun dışında şimdiden yazılım dilleri öğrenebilirsiniz. Yapacak çok şey var. Neyi sevdiğine karar ver. O yolda ilerle.

@471717 Adam kendine tam olarak inanmıyor. Belki bir alanda gerçekten yetenekliyse. O zaman önünü kesmiş olmuyor musun? Ayrıca hiçbir sanatçı 6 ayda iyi işlere imza atamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı