Okuldan bıktım

Bir süre daha devam et sabır göster. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım istediğim yerlere gidemedim ve çok zorlandım. Özele yazıldım ama eski lisemi özlettirmişti bana. Sonra alışmaya başladım. Arkadaş ortamı çok önemlidir lise de. Tabi ben daha çok kızlara takılıyordum dersler 2. plandaydı benim için lise de. Kötü lise okuyup iyi üniversitelere gidenler var. Eğlenmeye çalış. Lise üniden bile güzeldir sonra pişman olursun.

Anladım cevap veren kötü iyi herkese teşekkürler ne yapalım o zaman okulu bitirmeye çalışacağım bari üniversite sınavında aynı hatayı yap mıyım

Üniversite'ye 10. sınıftan itibaren hazırlanın. Devlet kaynak kitapları dağıtılıyor ve soruları gayet iyi.

Ben pişman oldum hocam artık 2. dönem çalışmaya başlıyıcam.

Yapacak bir şeyiniz yok hocam sizin gibi yüzlerce öğrenci var. Eğlendirerek yapabilirsiniz dersleri.

Evet deneyeceğim.

Bir süre daha devam et sabır göster. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım istediğim yerlere gidemedim ve çok zorlandım. Özele yazıldım ama eski lisemi özlettirmişti bana. Sonra alışmaya başladım. Arkadaş ortamı çok önemlidir lise de. Tabii ben daha çok kızlara takılıyordum dersler 2. plandaydı benim için lise de. Kötü lise okuyup iyi üniversitelere gidenler var. Eğlenmeye çalış. Lise üniversiteden bile güzeldir sonra pişman olursun.

Ben asosyla biriyim adımdan anlaşılacağı üzere arkadaş ortamı falan sevmiyorum çok arada eski okulundaki arkadaşlarla takılırım oda her zaman değil arada sırada.

Adınıza üzüldüm. Nakil deneyin. Olmadıysa sadece üniversite sınavına abanıp dersleri de geçer notlarda tutmaya bakın.

Sınava abanacağım bari iyi bir üniversiteye gidelim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı