Okuldan kaç hafta izin alınabilir?

Alitasbasi67

Decapat
Merhaba arkadaşlar, sevgilimin anneannesi hastalandı izin aldı okuldan. Ona güveniyorum yalan söylemediğine ama 17-18 gün hastahanede en fazla kaç hafta izin alabilir bir insan? Bu arada kızı görmedim sanaldan konuşuyoruz, biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Kıza güveniyorum ama lütfen biri yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.

*Bildiğim kadarıyla* devamsızlık sınırından 1 gün eksik olacak şekilde en fazla izin alınabiliyor, o da devamsızlığı 0 gün ise. Değilse ona göre hesaplanıyor, tabi bu benim gittim okul için geçerli. Eğer hastanede yatan kendisi olsaydı heyet raporu mevcut ise rapor süresince gelmeyebilir. *Bildiğim kadarıyla*

Kişinin durumuna bağlı. Kaynaştırma öğrencisiyse 60 gün izin alabilir. Değilse normal şartlarda 30 gün özürlü-özürsüz devamsızlık sınırı vardır. Sanal ortamlardaki insanlara bu kadar güvenmeyin ve bel bağlamayın.

Sevgilin bu mu acaba?

ca88c493306835e729dd37cb9dc30b93.jpg

Kişinin durumuna bağlı. Kaynaştırma öğrencisiyse 60 gün izin alabilir. Değilse normal şartlarda 30 gün özürlü-özürsüz devamsızlık sınırı vardır. Sanal ortamlardaki insanlara bu kadar güvenmeyin ve bel bağlamayın.
Teşekkür ederim 1 ay daha bekleyeceğim dedim kıza olmazsa zaten şüphelenirim artık
*Bildiğim kadarıyla* devamsızlık sınırından 1 gün eksik olacak şekilde en fazla izin alınabiliyor, o da devamsızlığı 0 gün ise. Değilse ona göre hesaplanıyor, tabi bu benim gittim okul için geçerli. Eğer hastanede yatan kendisi olsaydı heyet raporu mevcut ise rapor süresince gelmeyebilir. *Bildiğim kadarıyla*
Teşekkürler
Yok ama gerçekten inanıyorum ya :D Fake gibi konuşmuyor aşık olduğum kız bu diyorum kendime fake olsa dahi harbiden aşık oldum :D Biliyorum inanılacak gibi değil ama aşk bu işte :D
10 raporsuz 20 gün raporlu bizim okulda.
Sanırım her okulda farklı

10 gun izinsiz 20 gun izinli sure var. Heyet raporu gibi onemli durumlar haricinde bu sure asilmaz. 5 gun izinsizden sonra belge verilmez.
Şimdi ne yapsam ben 1 ay daha beklersem ve kız hastahaneden çıkmazsa fake olur değil mi ama sevgili olmadan önce çok konuşuyorduk bir an aklına gelip de fake numarası yapacak hali yok ya ne yapsam bilmiyorum
Sevgili işleri baya zormuş tam hayatımın aşkını buldum diyecekken böyle şeyler olması trajikomik

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı