Okuldan kaçınca ceza alınır mı?

Öyle yanıtlar var ki sanki kaçması haklıymış gibi. Gitseydiniz müdüre veya yardımcıya anlatsaydınız durumu. Son kalan kişiyi eve yollamışlar 3 kişiyi niye yollamasınlar.

Aşırı abartılı buldum hocam atılma cezasını kaçmak için.
atılmayızda max dayak yeriz yada uzaklaştırma ki sınav haftasındayız vermez

Öyle yanıtlar var ki sanki kaçması haklıymış gibi. Gitseydiniz müdüre veya yardımcıya anlatsaydınız durumu. Son kalan kişiyi eve yollamışlar 3 kişiyi niye yollamasınlar.
oda bizim salaklığımız bekleseydik ya ayrı sınıflara geçecektik yada eve göndercekti ki eve göndermez o genelde bizde kaçtık en mantıklı yöntem buydu

@445376 yoklama alındıysa ve siz yok yazildiysaniz okuldan kaçtığınız için ceza veremezler. Neye dayanarak verecekler zaten resmi olarak okula gelmemiş görünüyorsunuz.

atılmayızda max dayak yeriz yada uzaklaştırma ki sınav haftasındayız vermez
Aslında kaçmanız çok hatalı olmuş bu durumda. Gidip söyleseniz emin ol sizi de gönderirlerdi.

@445376 yoklama alındıysa ve siz yok yazildiysaniz okuldan kaçtığınız için ceza veremezler. Neye dayanarak verecekler zaten resmi olarak okula gelmemiş görünüyorsunuz.
Aslında doğru söylüyorsun. Beni bir kere hoca bilerek yok yazmıştı. Durmamın manası yok diyip dersi terk etmiştim. Bir şey de yapamamışlardı. Sonradan da var yazırmıştım kendimi Müdür yardımcısına.

Normalde diğer liselerde olmuyor ama okuldan kaçış planınıza göre elektrikli sandalyede biraz cereyan verebilir müdür yardımcısı. Şaka gibi gelebilir lakin gerçek çok nadir olur bu o da elektrik ile alakalı lisede okuduğun için teçhizat bolluğundan düzenek kurmak basit. Tellerden atladıysan dandik plan diye bir şey demezler ama kamufle olup ön kapıdan yürüyerek çıktıysan elektrikli sandalyede işkence görebilirsin.

Normalde diğer liselerde olmuyor ama okuldan kaçış planınıza göre elektrikli sandalyede biraz cereyan verebilir müdür yardımcısı. Şaka gibi gelebilir lakin gerçek çok nadir olur bu o da elektrik ile alakalı lisede okuduğun için teçhizat bolluğundan düzenek kurmak basit. Tellerden atladıysan dandik plan diye bir şey demezler ama kamufle olup ön kapıdan yürüyerek çıktıysan elektrikli sandalyede işkence görebilirsin.
Yeşil yol son sahne

yok yazılmadım hocam yani resmi olarakta okula gelmedim sayılıyor diğer elemanıda dediğim gibi yollamışlar sınıfta kimse kalmadı açıkçası ama bu herif kameradan bakmış bişey yapar mı ondan korkuyorum vurduğu zamanda sert vuruyor namussuz

Yeşil yol son sahne
büyük ihtimal 2 mizin son öyle olcak

Merhaba 11.sınıf özel meslek lisesi öğrenciyim elektrik bölümünü okuyorum bugün yani cuma günü bizim sınıf anlaşıp gelmemiş bizde 3 kişi geldik biz teneffüste 2 kişi kaçtık diğer kişiyide evine yollamış bizim müdür yardımcısı işte biz kaçarken güvenlik ve danışmadakiler bağırdı arkamızdan bizde kaçtık. Bizim müdür yardımcısı bayağı sert birisi yani dövüyor diyeyim size bizide kameradan görmüş bu sorum şu bir ceza alır mıyız yoksa sadece dayak mı yeriz sorum bu:)

12. sınıfım canımız sıkılınca kaçiyoruz dert etme haftanin 5 günü kaçtigimi hatırlıyorum.

f) Özürsüz devamsızlık yapmak, okula geldiği hâlde özürsüz eğitim
ve öğretim faaliyetlerine, törenlere ve diğer sosyal etkinliklere katılmamak,
geç katılmak veya erken ayrılmak...

Mevzuata göre ceza verme hakları var ama çok belalı bir tip değilseniz pek uğraşmazlar. 😀

f) Özürsüz devamsızlık yapmak, okula geldiği hâlde özürsüz eğitim
ve öğretim faaliyetlerine, törenlere ve diğer sosyal etkinliklere katılmamak,
geç katılmak veya erken ayrılmak...

Mevzuata göre ceza verme hakları var ama çok belalı bir tip değilseniz pek uğraşmazlar. 😀
ne belası bela beni buluyor keşke ben belanın kendisi olsam:) ama özel okul olduğu için ki devlet desteklide uğraşırlar diye düşünüyorum bende ya bilemiyorum hocam afedersiniz ama ağzımıza edilcek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı