Okullar açılır mı?

Ben okulların açılmasını istiyorum demedim. Aynısını bakan da söyledi insanlarda. Avmye gideceğine okula gitsin. Eğlenceye gideceğine okula gitsin. Zaten okula gönderilmeden önce aileler ateş vb ölçecekmiş. Herkes dikkatli olursa fazlada birşey olacağını sanmıyorum.
Eğlenmek için şu günlerde dışarı çıkan salaklar zaten, okulda pek bir şey başaramayan insanlar (genelleme yapmıyorum), ne kadar dikkat edilirse edilsin, sonuçta o insanlarla aynı havayı soluyacağız.
 
Okullar açılırsa ki açılacak devletin verdiği çok vahim kararlardan biri olacak sonra geri kapatacaklar fakat bir kere açtın mı kaos kaos kaos.
 
@YasarPK Okula gönderilmeden ateş ölçmek %100 önlem demek değil! Ben okuldan dönüşte toplu taşımaya biniyorum. Belki dönüşte kapacağım? Sonra 14 gün geçmeden okula gideceğim arkadaşlarıma bulaştaracağım. Virüs bulaştığı gibi etki göstermez hem de benim gibi genç birinde hiç göstermeyebilir. Astım olan kişilerin ölmesini mi istiyorsunuz ya ben anlamıyorum. Dışarı ihtiyacı olmadığı halde çıkanlar da doğal seçilim artık ne diyeyim onlara. 10-15 tane insan çıkıyor diye 2 milyon insanı tehlikeye atmaya gerek yok.
 
@YasarPK okula giden 2 milyon insan var en az. Onu düşünemiyor musun? Ya da düşünmek mi istemiyorsun? Mahallende 10 kişi geziyor diye okulların açılmasını istemek ne? 2 milyon hastalıklı insan istiyorsan o senin kişisel düşüncendir. Okullar açıldığı gibi 2. dalga gelir. Okullarımızın hali zaten ortada sabunluğu olmayan okullar var. Onun için önce tam hazırlıklar yapılmalı :)
Bizim okulda duvara bok atan var virüs bizden çıkmış olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı