Okullar aciliyor.
Hayırlısı olsun, daha da ne denebilir? Bilemiyorum.Hep ortalaması 97 civarı gelen kuzenim 270,.. puan aldı. Cidden yazık bu çocuklara. Üzülüyorum sadece.
Zaten öyle milyonlarca öğrencinin internet sorunları var. Sadece öğrenciler değil öğretmenlerinde aynı şekilde. Okulda bir şey görmeden dershaneden bir bilgi kapabileceğini sanmıyorum. Dershane okulda öğrendiğiniz bilgileri kafanıza yazmak amaçlı tekrar etme görevini üstlenir.Açılmalı. Şakasız 7. sınıf bomboş hiçbir şey öğrenmeden geçirdim, ve şuan 8. sınıfım.
LGS sınavında dershane olmasa hiçbir şey yapacağımı düşünmüyorum.
Şu anda okullar açık olsaydı belki de bu yıl yapacağım puandan çok daha iyisini yapabilirdim..
Öğretmenin 1 tane oğlu var. Kendisi hem zoom üzerinden ekran paylaşıp + kamera açıyor. Upload orada bitiyor zaten Türkiye şartlarında olduğumuz için.Zaten öyle milyonlarca öğrencinin internet sorunları var. Sadece öğrenciler değil öğretmenlerinde aynı şekilde. Okulda bir şey görmeden dershaneden bir bilgi kapabileceğini sanmıyorum. Dershane okulda öğrendiğiniz bilgileri kafanıza yazmak amaçlı tekrar etme görevini üstlenir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.