Okullar ikinci dönem açılır mı?

İstanbul'da teyzemler yaşıyorlar, korona oldular. Vaka sayılarının inanılmaz fazla olduğunu söylüyorlar. Neye dayanarak düştü diyorsunuz acaba? Bu arada sağlık sektöründe olan tanıdıklarım da korona vaka sayılarının çok yüksek olduğunu söylüyor.

O verilere inanıyor musun gerçekten ?

İstanbul dedim ya, daha detaylı belirtmeyeceğim.
Emin ol ben senden çok işin içerisindeyim benimle tartışmaya girebilecek tıbbi birikime ve çevreye sahip olduğunuzu düşünmüyorum bu dar düşünceyle olayın inde olduğunuzu belirtiyorsanız iyi günler.

Sanmıyorum açılacağını. Hala 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması var. Şubata kadar bir mucize olur da vaka sayıları 3.000'in altına düşer ise açılır kademe kademe.

Zaten her türlü kademe kademe açılır. Birden 'Ya Hak!' deyip herkesi okula yollamazlar

Bence mart sonu-nisan başında kademe kademe açılır.

Eve babam geç geliyor dediniz ve tıbbi birikim diyorsunuz. Babanız acaba Tıp Fakültesi mi işletiyor sizde katılıyor musunuz?
Siz teyzeniz diyorsunuz ben biyologlar ve doktorlardan gelen bilgilere göre konuşuyorum.

Yaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.
Oraya koronalı değil zatürreli yazıyorlar da o yüzden. Korona sayısını azaltabilmek için zatürre yazıyorlar sonra birileri de "Aaaa korona vaka sayıları azalıyor" diye inanıyor

Eve babam geç geliyor dediniz ve tıbbi birikim diyorsunuz. Babanız acaba Tıp Fakültesi mi işletiyor sizde katılıyor musunuz?

Siz teyzeniz diyorsunuz ben biyologlar ve doktorlardan gelen bilgilere göre konuşuyorum.
Şimdi çok derine girmek istemem de biyologların doğru söylediği ne malum? Az önce sayıları inanmıyorum demiştin şimdi biyologlara inanıyorum diyorsun ama sayıları da biyolog ve doktorlar açıklıyor. Garip bir çelişkidesin.

Oraya koronalı değil zatürreli yazıyorlar da o yüzden. Korona sayısını azaltabilmek için zatürre yazıyorlar sonra birileri de "Aaaa korona vaka sayıları azalıyor" diye inanıyor
Ben hiçbir zaman o verilere inanmadım. Zaten 3000 vaka derken bile çok daha fazla vardı. Eğer ‘birileri’ ile beni kastettiyseniz.
Habire alıntılanıyorum, bir türlü gidemedim. Siz biyologlar dediğim kim sanıyorsunuz. Ben söyleyeyim, kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…