İstanbul'da teyzemler yaşıyorlar, korona oldular. Vaka sayılarının inanılmaz fazla olduğunu söylüyorlar. Neye dayanarak düştü diyorsunuz acaba? Bu arada sağlık sektöründe olan tanıdıklarım da korona vaka sayılarının çok yüksek olduğunu söylüyor.
Emin ol ben senden çok işin içerisindeyim benimle tartışmaya girebilecek tıbbi birikime ve çevreye sahip olduğunuzu düşünmüyorum bu dar düşünceyle olayın inde olduğunuzu belirtiyorsanız iyi günler.O verilere inanıyor musun gerçekten ?
İstanbul dedim ya, daha detaylı belirtmeyeceğim.
Eve babam geç geliyor dediniz ve tıbbi birikim diyorsunuz. Babanız acaba Tıp Fakültesi mi işletiyor sizde katılıyor musunuz?Emin ol ben senden çok işin içerisindeyim benimle tartışmaya girebilecek tıbbi birikime ve çevreye sahip olduğunuzu düşünmüyorum bu dar düşünceyle olayın inde olduğunuzu belirtiyorsanız iyi günler.
Siz teyzeniz diyorsunuz ben biyologlar ve doktorlardan gelen bilgilere göre konuşuyorum.İstanbul'da teyzemler yaşıyorlar, korona oldular. Vaka sayılarının inanılmaz fazla olduğunu söylüyorlar. Neye dayanarak düştü diyorsunuz acaba? Bu arada sağlık sektöründe olan tanıdıklarım da korona vaka sayılarının çok yüksek olduğunu söylüyor.
Oraya koronalı değil zatürreli yazıyorlar da o yüzden. Korona sayısını azaltabilmek için zatürre yazıyorlar sonra birileri de "Aaaa korona vaka sayıları azalıyor" diye inanıyorYaşını merak ettim doğrusu. Bu bilgileri nerden elde ediyorum zannediyorsun? Hastenelerde evet boşalma var son 1 aydır. Artık eskisi kadar Coronalı vaka gelmiyor.
Şimdi çok derine girmek istemem de biyologların doğru söylediği ne malum? Az önce sayıları inanmıyorum demiştin şimdi biyologlara inanıyorum diyorsun ama sayıları da biyolog ve doktorlar açıklıyor. Garip bir çelişkidesin.Eve babam geç geliyor dediniz ve tıbbi birikim diyorsunuz. Babanız acaba Tıp Fakültesi mi işletiyor sizde katılıyor musunuz?
Siz teyzeniz diyorsunuz ben biyologlar ve doktorlardan gelen bilgilere göre konuşuyorum.
Ben hiçbir zaman o verilere inanmadım. Zaten 3000 vaka derken bile çok daha fazla vardı. Eğer ‘birileri’ ile beni kastettiyseniz.Oraya koronalı değil zatürreli yazıyorlar da o yüzden. Korona sayısını azaltabilmek için zatürre yazıyorlar sonra birileri de "Aaaa korona vaka sayıları azalıyor" diye inanıyor![]()
Habire alıntılanıyorum, bir türlü gidemedim. Siz biyologlar dediğim kim sanıyorsunuz. Ben söyleyeyim, kardeşim.Şimdi çok derine girmek istemem de biyologların doğru söylediği ne malum? Az önce sayıları inanmıyorum demiştin şimdi biyologlara inanıyorum diyorsun ama sayıları da biyolog ve doktorlar açıklıyor. Garip bir çelişkidesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.