Okulların açılması doğru bir karar mı?

Öğrenciler açısından durum nedir bilmiyorum kimisi açılmasın istiyor, kimisi açılsın diye eylem yapıyor. Bence bu yaş aralığının çoğu sağlam atlatır virüsü kapsa bile ama bunlar okula gidip gelip evdeki yaşlıları vb. öldürecekler kendileri semptomları bile hissetmeden. Bunun altından nasıl kalkacaklar çok merak ediyorum.
 
Yaklaşık 2 aydır okula gidiyorum. Hijyen kuralları güzel uygulanıyor. Maske kullanımı zorunlu, herkes takıyor. Şuana kadar bir sınıfta çıkan vaka dışında hiçbir sıkıntı olmadı, o da 1 hafta karantinaya girip geri geldi zaten. Bulaşmamış sınıf ortamında kimseye. Bence doğru bir karar, açmazlarsa bu nereye kadar devam edecek böyle? Merak etmeyin, millet kafelerde sokaklarda gezinirken sıkıntı olmuyorsa okulda hiç olmaz.
 
Dün kardeşimin canlı dersini izleme fırsatım oldu size şöyle söyleyeyim okuldaki hocalarım böyle anlatsa 30+ matematik neti yapardım. Online eğitimden bir şey anlamıyoruz diyenler dersi dinlemiyor herhalde. Tabii herkesin öğretmeni aynı değil. Üniversiteleri açmasınlar da gerisi çok da önemli değil benim için.
 
Dün kardeşimin canlı dersini izleme fırsatım oldu size şöyle söyleyeyim okuldaki hocalarım böyle anlatsa 30+ matematik neti yapardım. Online eğitimden bir şey anlamıyoruz diyenler dersi dinlemiyor herhalde. Tabii herkesin öğretmeni aynı değil. Üniversiteleri açmasınlar da gerisi çok ad önemli değil benim için.
Kardeşinin sınıf kaç hocam?
 

Geri
Yukarı